Y
reklama
Śliczniutki! Nawet powiedziałabym, że wygląda jak dziewczynka.
Y
yra245
Gość
na szczęście to wymarzony chłopiec
Moim zdaniem wygląda bardzo męsko
Nikodem z resztą też
Młoda mamuśka -rośnie jak na drożdżach;-)
Tabasia - ja muszę dziś spróbować, jak się Kuba obudzi
Nikodem z resztą też
Młoda mamuśka -rośnie jak na drożdżach;-)
Tabasia - ja muszę dziś spróbować, jak się Kuba obudzi
Same slicznosci!!!!!
Fiolkowa Twoj Kubus to juz powazny facet,kawal chlopa
A o to nasz slodzaik
Zobacz załącznik 247927Zobacz załącznik 247928
Fiolkowa Twoj Kubus to juz powazny facet,kawal chlopa
A o to nasz slodzaik
Zobacz załącznik 247927Zobacz załącznik 247928
Słodki uśmiech:-)
Kuba chyba nie lubi uśmiechać się do obiektywu, bo zawsze jak chcę mu zrobić zdjęcie, to przestaje...
A duży chyba jest po rodzicach - urodził się przeciętny, ale teraz chyba nadrabia;-)
A tu odkrywanie nowych rzeczy - wsadziłam mu do łapki gryzaczek i od tamtej pory próbuje go połknąć w całości
Zobacz załącznik 247945
Kuba chyba nie lubi uśmiechać się do obiektywu, bo zawsze jak chcę mu zrobić zdjęcie, to przestaje...
A duży chyba jest po rodzicach - urodził się przeciętny, ale teraz chyba nadrabia;-)
A tu odkrywanie nowych rzeczy - wsadziłam mu do łapki gryzaczek i od tamtej pory próbuje go połknąć w całości
Zobacz załącznik 247945
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Alanek w swoim ulubionym miejscu ; ) i śpiąc
Zobacz załącznik 247953Zobacz załącznik 247956Zobacz załącznik 247958Zobacz załącznik 247954
Zobacz załącznik 247953Zobacz załącznik 247956Zobacz załącznik 247958Zobacz załącznik 247954
Zobacz załącznik 247965Bardzo nie lubi tej pozycji, i musze go zmuszac!Ale coraz lepiej mu idzie z podnoszeniem glowki.
reklama
witamy nowego bobasa mój też musi być zmuszany do leżenia na brzuszkuZobacz załącznik 247965Bardzo nie lubi tej pozycji, i musze go zmuszac!Ale coraz lepiej mu idzie z podnoszeniem glowki.