reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria Naszych Słoneczek

Śliczne te nasze maleństwa.
A to mój Franulek dzisiaj.

Załączniki

• DSC00638.jpg
    DSC00638.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 61
reklama
kejcik moja ma takie same spiochy, dopiero teraz najmniejszy rozmiar zaczął pasować ;)
i jak wysoko główke trzyma Twój chłopiec :)

Dzieki mamusie :) na was zawsze mozna liczyc.

Yra245 Papryk mialo tak byc :) bo kiedys tak na niego mowilimy, ale ze teraz to juz powazny mlodzieniec to w skrocie Pat ;)

Kejcik jak Twoj Franulek wysoko glowke trzyma, pieknie poprostu. I wogole straszny z niego przystojniaczek.

Ionka dzieki za podzucenie pomyslu z porownaniem do oczek od Shrekowego kota :) sama na to nie wpadlam :)

Wama Śliczne, ogromne oczka ma Twoja córcia, oj będzie hipnotyzować chłopców wzrokiem:-D

Kejcik Piekny, mały mężczyzna i do tego jaki silny.

Mój Franek bardzo szybko zaczął podnosić głowę. Tak wysoko trzyma ja od jakichś 2 tygodni. Z tym, ze ja go po każdym posiłku kłade na brzuszek bo miałam problemy z jego "odbijaniem" i lekarz poradził mi taką pozycję. Tylko, że on nie zawsze tą główke tak wysoko trzyma. Musi sie dobrze podeprzeć łapkami:)

Moja niuśka tez jest taka silna i tak wysoko trzyma głowke jak Franek Kajcik!! i potrafi trzymac tak ok minuty:szok: potem bęc a po chwili znowu zwiedza świat z takich wysokości:sorry:ale mnie to martwi i dlatego wybieramy sie do neurologa!! a na brzusiu nie ma bata by sie jej nie bekło...tez dziala na nią ta pozycja:)
A to moja lalunia:-D

Załączniki

• 6tyg.jpg
    6tyg.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 65
  • 6tygodni.jpg
    6tygodni.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 66
Bartuś:-)

Załączniki

• DSC00895.jpg
    DSC00895.jpg