reklama
Dzieki mamusie na was zawsze mozna liczyc.
Yra245 Papryk mialo tak byc bo kiedys tak na niego mowilimy, ale ze teraz to juz powazny mlodzieniec to w skrocie Pat
Kejcik jak Twoj Franulek wysoko glowke trzyma, pieknie poprostu. I wogole straszny z niego przystojniaczek.
Ionka dzieki za podzucenie pomyslu z porownaniem do oczek od Shrekowego kota sama na to nie wpadlam
Yra245 Papryk mialo tak byc bo kiedys tak na niego mowilimy, ale ze teraz to juz powazny mlodzieniec to w skrocie Pat
Kejcik jak Twoj Franulek wysoko glowke trzyma, pieknie poprostu. I wogole straszny z niego przystojniaczek.
Ionka dzieki za podzucenie pomyslu z porownaniem do oczek od Shrekowego kota sama na to nie wpadlam
artystka92
Fanka BB :)
kejcik super przystojniak!
Od dawna Twoj tak wysoko główke trzyma? Mój wogóle nie podnosi moze na sekunde i to pol centymetra broda od łóżka jest uniesiona...
Od dawna Twoj tak wysoko główke trzyma? Mój wogóle nie podnosi moze na sekunde i to pol centymetra broda od łóżka jest uniesiona...
Mój Franek bardzo szybko zaczął podnosić głowę. Tak wysoko trzyma ja od jakichś 2 tygodni. Z tym, ze ja go po każdym posiłku kłade na brzuszek bo miałam problemy z jego "odbijaniem" i lekarz poradził mi taką pozycję. Tylko, że on nie zawsze tą główke tak wysoko trzyma. Musi sie dobrze podeprzeć łapkami
Moja niuśka tez jest taka silna i tak wysoko trzyma głowke jak Franek Kajcik!! i potrafi trzymac tak ok minuty potem bęc a po chwili znowu zwiedza świat z takich wysokościale mnie to martwi i dlatego wybieramy sie do neurologa!! a na brzusiu nie ma bata by sie jej nie bekło...tez dziala na nią ta pozycja
A to moja lalunia
A to moja lalunia
Załączniki
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Y
yra245
Gość
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012