ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Wama śliczne zdjęcia a córcia oczy ma wielkie!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja myślałam, że tak ma być ;-)i najlepsze niewiem czy zauważyłaś ale w suwaczku masz PAPRYK HEHE
Candy mała ma ciemne niebiesko-zielone oczka - po tatusiu
ionka nasze faktycznie z jednego dnia , moja ma około 62-63 cm.
myslisz, ze sie nie zmieni kolor oczu jeszzce?
do kiedy sie zmienia?
moja ma 56,5cm hehe
O wiele dłużej się może zmieniać kolor oczu. Mój starszy miał czarne oczy jak się urodził, a teraz ma ciemnobrązowe. Adaś ma na razie szaro-granatowe. A mojego kolegi córka miała niebieskie, potem zielone, a teraz jej brązowieją, a ma prawie 2 lata :-).Słyszałam,że do pół roku kolor oczu mogą sie zmienić,ale czy to prawda to niewiem.Mój ma niebiesko zielonkawe.
O wiele dłużej się może zmieniać kolor oczu. Mój starszy miał czarne oczy jak się urodził, a teraz ma ciemnobrązowe. Adaś ma na razie szaro-granatowe. A mojego kolegi córka miała niebieskie, potem zielone, a teraz jej brązowieją, a ma prawie 2 lata :-).
A ponizej wielkie oczyska mojej Krzykaczki i kilka fotkek od fotografa ale moja panna nie miala niestety nastroju wiec tylko kilka wyszlo.