reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
Madzia a nie boisz sie, ze Bartus nieprzypiety wypadnie z lezaczka?
moj Pawelek sie strasznie wygina w lezaczku czy bujaczku i gdyby nie pasy to pewnie znalazlabym go na podlodze.
No chyba, ze Bartus nie ma manii przekrecania sie na brzuszek, jak ten moj Wariatek :-)
moj Pawelek sie strasznie wygina w lezaczku czy bujaczku i gdyby nie pasy to pewnie znalazlabym go na podlodze.
No chyba, ze Bartus nie ma manii przekrecania sie na brzuszek, jak ten moj Wariatek :-)
Y
yra245
Gość
u nas identycznie pasy obowiązkowo bo tak się wygina jakby chciał wyskoczyć
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Jak spi to nie wypadnie,ale jak fika to mam zapiete.
moniSkaBe
Fanka BB :)
Jak spi to nie wypadnie,ale jak fika to mam zapiete.
no to fajnie. :-)
Y
yra245
Gość
ale jednak sugerowałabym ci zapinanie, chyba że masz go ciągle na oku jak śpi w bujaczku, wiesz madzia zawsze może być ten pierwszy raz
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
ale jednak sugerowałabym ci zapinanie, chyba że masz go ciągle na oku jak śpi w bujaczku, wiesz madzia zawsze może być ten pierwszy raz
macie racje bede go zapinała,bo sie czesto leka i róznie do bywa,co ja bym bez was zrobiła.
Y
yra245
Gość
macie racje bede go zapinała,bo sie czesto leka i róznie do bywa,co ja bym bez was zrobiła.
właśnie kochana lepiej zapobiegać to już duży urwisek więc może ci różne numery odstrzelić
Madzia sugeruje Ci bys nie uczyla Bartka spac w lezaczku.Moj cwaniak sie tak nauczyl,ze nigdzie indziej spac nie chcial.Byly 2 dni histerycznego placzu i juz zasypia sam ale w lozeczku ewentualnie na naszym lozku.W ogole lezaczek teraaz nam sluzy tylko do jedzenia,a procz tego moze spedza tam z 1h dziennie.Poza tym lezaczek sluz nam jak jedziemy w gosci.Bo Jas tam bez mrugniecia moze siedziec i sluchac jak my gadamy.Ale zasypiac mu juz tam nie pozwalam.W ogole odkad sam spi.To ma wiecej drzemek i spi z 5-6h w dzien.Wczesniej moze gora 2.No czasem od swieta wiecej.
reklama