reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Naszych Słoneczek

Dziękuję Marciaa :) Cmok :* Właśnie tworzenie tych pyz tak bbbardzo mnie absorbuje, że czasu mi brakuje na wizyty na BB :D Ale już się poprawiam ! :-)

Stęskniło mi się za Marcówkami plus ciekawość mnie zżerała jak to Wasze Maleństwa się pozmieniały.

P7180414.jpg

reklama
Naughty kawal malego facia sobie "wychodowalas" alez z niego sliczny bobasek.

Mloda mamuska zgadzam sie z Toba i jeszcze etap rozwojowy tez fajny, bo te nasze szkraby zaczynaja sie robic coraz bardziej Kumate :) anie takie lezace male laleczki.

heheh Mały surfer !!! świetne Nikuś wygląda :D

Czyli już po katarku? Zaczynamy wodne harce ?

dziękuję bardzo Wama :) Faktycznie spory facet z niego - juz nam sił brakuje przy noszeniu - przymierzam się do zakupu nosidełka ... moze babybjorn. Jak Ci służy Marciaa?

P7190443.jpg a to ze swoją przyjaciółką :-)

Naughty powiem Ci tak jest OK ale nie mozna po jedzeniu odrazu. Mi się zdarzyło, że ulał pare razy bo dosc ciasno jest w tym.. Nie nosilam nad morzem małego bo padało i wiało więc lepszą opcją był wózek ale jeszcze go ponoszę.
Sorry za off topic

mloda mamuska super focie i jaka szczesliwa buziulka za "kratami"

naughty ja mam jeep firmy ale nie wiem czy w Polandii dostepne i tez je lubie, ale jak jest cieplo to sie nie da dziecka w tym nosic, bo obje i mama i dziecko sie kleja do siebie i niesamowicie poca.

Marciaa-synek na starszego na zdjęciu wygląda:tak:
Wama-dokładnie...mnie ostatnio Daga rozbraja tym jak przekręca się w łóżeczku na brzuszek i podgląda nas przez szczebelki...cudownie to wygląda.Potem wkleje zdjęcie.

ale sobie wesoło kuka Gwiazdeczka :)

mloda mamuska super focie i jaka szczesliwa buziulka za "kratami"

naughty ja mam jeep firmy ale nie wiem czy w Polandii dostepne i tez je lubie, ale jak jest cieplo to sie nie da dziecka w tym nosic, bo obje i mama i dziecko sie kleja do siebie i niesamowicie poca.

Jeep powiadasz - dziękuję i już szukam :)

reklama
Do góry