reklama
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
...
Ostatnia edycja:
Naughty kawal malego facia sobie "wychodowalas" alez z niego sliczny bobasek.
Mloda mamuska zgadzam sie z Toba i jeszcze etap rozwojowy tez fajny, bo te nasze szkraby zaczynaja sie robic coraz bardziej Kumate anie takie lezace male laleczki.
Mloda mamuska zgadzam sie z Toba i jeszcze etap rozwojowy tez fajny, bo te nasze szkraby zaczynaja sie robic coraz bardziej Kumate anie takie lezace male laleczki.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
naughty&happy
Mama Antoniego :D
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Naughty powiem Ci tak jest OK ale nie mozna po jedzeniu odrazu. Mi się zdarzyło, że ulał pare razy bo dosc ciasno jest w tym.. Nie nosilam nad morzem małego bo padało i wiało więc lepszą opcją był wózek ale jeszcze go ponoszę.
Sorry za off topic
Sorry za off topic
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
...
Ostatnia edycja:
mloda mamuska super focie i jaka szczesliwa buziulka za "kratami"
naughty ja mam jeep firmy ale nie wiem czy w Polandii dostepne i tez je lubie, ale jak jest cieplo to sie nie da dziecka w tym nosic, bo obje i mama i dziecko sie kleja do siebie i niesamowicie poca.
naughty ja mam jeep firmy ale nie wiem czy w Polandii dostepne i tez je lubie, ale jak jest cieplo to sie nie da dziecka w tym nosic, bo obje i mama i dziecko sie kleja do siebie i niesamowicie poca.
naughty&happy
Mama Antoniego :D
Marciaa-synek na starszego na zdjęciu wygląda
Wama-dokładnie...mnie ostatnio Daga rozbraja tym jak przekręca się w łóżeczku na brzuszek i podgląda nas przez szczebelki...cudownie to wygląda.Potem wkleje zdjęcie.
ale sobie wesoło kuka Gwiazdeczka
mloda mamuska super focie i jaka szczesliwa buziulka za "kratami"
Jeep powiadasz - dziękuję i już szukam
reklama
piękne oczy. pewnie po mamusi :-)