reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
A mnie sie bardziej kolorowa wersja podoba. Kolory zywe i piekne dzieci :-)
marela
Podwójna marcóweczka ;)
caroline - mi bardziej kolorowe , lubie sepie ale ta jakos mi nie podpadła do gustu , a pytałam tez M (grafikiem jest + fotogafem ) i tez wybrał kolorowe. Ale obie wersje sa ładne I mi osobiscie ta czerwoa oblamówka w sepi jakoś nie pasuje - ale to tylo dlatego że nie znosze czerwonego koloru - wiec na pewno jest ok
pieluszka już wychodzi mi bokiem Zobacz załącznik 256951
zobaczyłem aparat Zobacz załącznik 256952
Kilka uśmiechów
Zobacz załącznik 256955Zobacz załącznik 256954Zobacz załącznik 256950Zobacz załącznik 256953
a to znowu ja Zobacz załącznik 256956
pieluszka już wychodzi mi bokiem Zobacz załącznik 256951
zobaczyłem aparat Zobacz załącznik 256952
Kilka uśmiechów
Zobacz załącznik 256955Zobacz załącznik 256954Zobacz załącznik 256950Zobacz załącznik 256953
a to znowu ja Zobacz załącznik 256956
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
marela to ja z Twoim mężem jestem po fachu DZIĘKI za podpowiedz.
Alanek to niezły model chyba lubi zdjęcia
Alanek to niezły model chyba lubi zdjęcia
marela
Podwójna marcóweczka ;)
oj chyba nie lubi - zawsze musze robic z zaskoczenia zdjecia bo tak to patrzy zdziwiony i nawet nie drgnie
a co do fachu to powiem Ci że coś podejrzewałam bo Photoshop nie jest łatwym programem a Ty pisalaś że na nim pracujesz. Co do grafiki to my oboje no a fotogafia to ja juz kiepsko -zreszta widać po zdjęciach Alana , bo tatuś zapacowany i zazwyczaj ja mu pstrykam, no sugestiami tez sie nie kieruj za bardzo -bo M nie pracuje ju w tym zawodzie -chcielismy miec wolne weekendy i dlatego zmiana pracy
a dzeciaczki sa cudowne
a co do fachu to powiem Ci że coś podejrzewałam bo Photoshop nie jest łatwym programem a Ty pisalaś że na nim pracujesz. Co do grafiki to my oboje no a fotogafia to ja juz kiepsko -zreszta widać po zdjęciach Alana , bo tatuś zapacowany i zazwyczaj ja mu pstrykam, no sugestiami tez sie nie kieruj za bardzo -bo M nie pracuje ju w tym zawodzie -chcielismy miec wolne weekendy i dlatego zmiana pracy
a dzeciaczki sa cudowne
reklama