reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria Naszych Słoneczek

Marciaa to prawie to samo tylko w mniejszej wersji :-p

Dzis Pola skonczyla 3 miesiace... i takie robi minki

reklama
wama- jaka słodka dziewczynka, śliczne duże oczka:tak:
mysz1978- fajny dzieciaczek

Powiedzcie jak to jest, że każda mama uważa że jej dziecko jest najpiękniejsze na świecie;-)

Juleczka, moja "pupcia"

Załączniki

• 7.jpg
    7.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 56
  • 10.jpg
    10.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 53
super te nasze maluszki ;)
asia2702- na pewno umiesz ;) , mi np. najlepiej wychodza rano , jak sloneczko oświetla mi pokój (okno od wschodu) bo staram się nie używać lampy i robię zawsze kilka zdjęć -nieraz nie wyjdzie nic jak maly za bardzo sie kreci ;) , no i maluszek powinien byc wypoczety ;), rob duzo zdjęć to z czasem opanujesz aparat, i na poczatek ustaw sobie na automatyczną opcje ;)
CZekamy na efekty ;)

reklama
mysz1978 Twoj maly facio jest przecudny i powazny i usmiechniety.

yra245 rosnie Ci maly przystojniak, a w jego oczkach sie zakochalam.

dorotka_m Juleczka jest piekniutka, i jaka ma bujna czuprynke :)

Do góry