reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Naszych Słoneczek

oto Tomcik z mamusią:)

Załączniki

• DSC00458.jpg
    DSC00458.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 54
reklama
dziekuje dziewczyny :-)
prawda, synek jest swietny, nie sprawia problemow wiekszych i odkad nauczyl sie piszczec, smiac i "gadac" to robi to non stop strzelajac zabojcze minki przy tym :-)

a ostatnio zorientowal sie , ze mozna w wodzie przebierac nozkami i chlapac rodzicow. a jaka przy tym moze byc radosc :-D

Aga niunio chyba dopiero wstal albo spiacy :-D
fajoski malec :-)

Dronka to super.. bo juz myslalam, ze za bardzo wygina glowke do tylu. :-)

Kuba biega (tylko nóżek nie widać;-))
Zobacz załącznik 251227

Powiedzcie mi, tylko tak szczerze - bo trochę się martwię, że on waży już ponad 7 kg, a ja mogę patrzeć nieobiektywnie. Czy on jest Waszym zdaniem gruby?:confused:
Zobacz załącznik 251228

Kochana nie jest gruby!!! Jest pucuś :) tak jak moja niunia :) i tyle :) Nie przejmuj się, że tyle warzy, niedługo dzieciaczki będą wolniej przybierać i będą miały więcej ruchu :)

Powiedzcie mi, tylko tak szczerze - bo trochę się martwię, że on waży już ponad 7 kg, a ja mogę patrzeć nieobiektywnie. Czy on jest Waszym zdaniem gruby?:confused:
Zobacz załącznik 251228
Nie jest!!! Jest proporcjonalny :tak: I wyglada prawie jak moj Alus :-D W piatek wazyl 6700g i 61cm. Jeszcze miesiac temu mial wielkie pucki na buzce, a teraz wolniej przybiera i juz mu schodza :-)

reklama
Do góry