reklama
Pawełek jest fajowy moniska udał Ci sie synek )
jaj uz nie moge sie doczekać jak Nikul bedzie tak sie usmiechal bo na razie cos kiepsko mu idzie ;-)
a wasze kiedy sie zaczeły smiac
Pierwsze agu i pierwszy oddany mamie uśmiech w 6 tygodniu
moniSkaBe
Fanka BB :)
dziekuje dziewczyny :-)
prawda, synek jest swietny, nie sprawia problemow wiekszych i odkad nauczyl sie piszczec, smiac i "gadac" to robi to non stop strzelajac zabojcze minki przy tym :-)
a ostatnio zorientowal sie , ze mozna w wodzie przebierac nozkami i chlapac rodzicow. a jaka przy tym moze byc radosc
Aga niunio chyba dopiero wstal albo spiacy
fajoski malec :-)
Dronka to super.. bo juz myslalam, ze za bardzo wygina glowke do tylu. :-)
prawda, synek jest swietny, nie sprawia problemow wiekszych i odkad nauczyl sie piszczec, smiac i "gadac" to robi to non stop strzelajac zabojcze minki przy tym :-)
a ostatnio zorientowal sie , ze mozna w wodzie przebierac nozkami i chlapac rodzicow. a jaka przy tym moze byc radosc
Aga niunio chyba dopiero wstal albo spiacy
fajoski malec :-)
Dronka to super.. bo juz myslalam, ze za bardzo wygina glowke do tylu. :-)
Kuba biega (tylko nóżek nie widać;-))
Zobacz załącznik 251227
Powiedzcie mi, tylko tak szczerze - bo trochę się martwię, że on waży już ponad 7 kg, a ja mogę patrzeć nieobiektywnie. Czy on jest Waszym zdaniem gruby?
Zobacz załącznik 251228
Zobacz załącznik 251227
Powiedzcie mi, tylko tak szczerze - bo trochę się martwię, że on waży już ponad 7 kg, a ja mogę patrzeć nieobiektywnie. Czy on jest Waszym zdaniem gruby?
Zobacz załącznik 251228
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Kuba biega (tylko nóżek nie widać;-))
Zobacz załącznik 251227
Zobacz załącznik 251228
Kochana nie jest gruby!!! Jest pucuś tak jak moja niunia i tyle Nie przejmuj się, że tyle warzy, niedługo dzieciaczki będą wolniej przybierać i będą miały więcej ruchu
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Nie jest!!! Jest proporcjonalny I wyglada prawie jak moj Alus W piatek wazyl 6700g i 61cm. Jeszcze miesiac temu mial wielkie pucki na buzce, a teraz wolniej przybiera i juz mu schodza :-)Powiedzcie mi, tylko tak szczerze - bo trochę się martwię, że on waży już ponad 7 kg, a ja mogę patrzeć nieobiektywnie. Czy on jest Waszym zdaniem gruby?
Zobacz załącznik 251228
reklama