reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Naszych Słoneczek

reklama
A kładziesz go po kąpieli w czapie spać? Nam położna powiedziała że nie ma takiej potrzeby ale ja jak był mniejszy przykrywałam mu lekko główkę pieluszką tetrową, teraz tego już też nie robie.

Zakładam mam duzy dom i nie chce zeby go przewiało a po kapieli wedrujemy sobie czasem. Poł godzinki i mu ściagam

Dziękujemy wszystkim za komplementy.
Powiem Wam, że dzieciaczki są coraz fajniejsze i rzeczywiście zaczynają sie różnić jedne od drugich, nie są to już takie kluski z zamkniętymi oczami.

a moj mi dzisiaj machnal glowa do tylu jak plukalam mu glowke z piany (unosilam lekko glowke) i woda poleciala mu do oczu i sie nia zachlysnal. Darl sie chyba z 15 minut potem.
Ahh..

reklama
ło matko! fiołkowa jak on ci pięknie głowę trzyma!!! super:)
mój też, mój też! :-D

DSCF4327.JPG

Do góry