reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Naszych Słoneczek

reklama
oczy.jpgDzień doberek ...

Pokaze Wam swoją córeczkę ... urodziła się 30.03.2010r.

Blueberry co za pełnia szcześcia u Adasia :-D lubi chyba tą pozycję?? Moja również ale też wygina główke w łuk i ma zakaz leżenia na brzusiu bo mięsnie karku ma wyćwiczone w 300% i potrafi trzymać tak głowke ponad 10 min :szok:
A oto ona i jej brzusiowa pozycja:sorry2:

Załączniki

• 8tydz.jpg
    8tydz.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 60
  • 8t.jpg
    8t.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 66
  • 6t.jpg
    6t.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 65
Blueberry co za pełnia szcześcia u Adasia :-D lubi chyba tą pozycję?? Moja również ale też wygina główke w łuk i ma zakaz leżenia na brzusiu bo mięsnie karku ma wyćwiczone w 300% i potrafi trzymać tak głowke ponad 10 min :szok:
Adaś też się przechyla na bok, nawet się obraca na plecki. Ale zauważyłam, że wygina się w obie strony, więc to chyba nie jest asymetria :confused:. A czy lubi tak leżeć? Jak się z nim rozmawia, to tak :-D

reklama
Dronka a to zle , ze tak trzyma?
Moj Pawelek juz bardzo ladnie trzyma glowke, nawet jak go nosimy, ze przodem do swiata jest to trzyma juz super, nawet nie chce opierac sie o mnie, tylko sam trzyma i zgina sie w pol. Tak jakby chcial usiasc.

Do góry