reklama
Kemisiak
Fanka BB :)
pere -MArcinek w stroju marynarza...malina chlopak- za mundurem panny sznurem a te niebieskie oczeta z kompieli boskie
kasiulka- Grzes uradowany na wakacjach i to zdjecie u ciebie na rekach- super ujecie
ina- pucka w wozku jak dama siedzi ni cudna dziewuszka :-)
kasiulka- Grzes uradowany na wakacjach i to zdjecie u ciebie na rekach- super ujecie
ina- pucka w wozku jak dama siedzi ni cudna dziewuszka :-)
V
villandra8
Gość
No i w końcu dotarłam i tutaj...
Kasiulka wakacyjne uśmiechy jak zwykle czarujące i bezkonkurencyjne
agusia ależ Alex twardo siedzi w tym wózku bynajmniej nie jak dziecko, co nie skończyło jeszcze pół roku.
No tak - nowa zabawka jest tak róznorodna, że nie wiadomo na co patrzeć ;-) Za to zjadanie stopy jest już mniej skomplikowane :-)
Pere no nie tylko życie jest zaskakujące - nasze maluchy przecież też ;-) Chociażby taki Marcin - taki malutki był, a tu proszę - kawał mężczyzny już
aina no ślicznie się przypominacie :-) A Wy już przodem do kierunku jazdy się wozicie?
To teraz idę poszperać w fotach mojego szkraba...
Kasiulka wakacyjne uśmiechy jak zwykle czarujące i bezkonkurencyjne
agusia ależ Alex twardo siedzi w tym wózku bynajmniej nie jak dziecko, co nie skończyło jeszcze pół roku.
No tak - nowa zabawka jest tak róznorodna, że nie wiadomo na co patrzeć ;-) Za to zjadanie stopy jest już mniej skomplikowane :-)
Pere no nie tylko życie jest zaskakujące - nasze maluchy przecież też ;-) Chociażby taki Marcin - taki malutki był, a tu proszę - kawał mężczyzny już
aina no ślicznie się przypominacie :-) A Wy już przodem do kierunku jazdy się wozicie?
To teraz idę poszperać w fotach mojego szkraba...
agusia Aleks jest śliczny, a pokoik macie podobny z Tunią (widziałam na fb)
pere Marcinkowi "coś" smakowało, ale on jest drobniutki, mój to może występować w reklamie opon Michelin
aina no świetnie wyglądacie!, piłkę macie w domu? i wózek mamy podobny Wy chyba macie xlandera move, a my xlandera xq. Zadowoleni jesteście?
pere Marcinkowi "coś" smakowało, ale on jest drobniutki, mój to może występować w reklamie opon Michelin
aina no świetnie wyglądacie!, piłkę macie w domu? i wózek mamy podobny Wy chyba macie xlandera move, a my xlandera xq. Zadowoleni jesteście?
Vill my od 2 tyg jeździmy przodem do kierunku jazdy zarówno w wózku (bunt na gondole nas zmusił do zmiany) jak i w samochodowym foteliku (dużo podróżujemy a młodzież w nosidle wymiętolona i przepocona d granic możliwości i nie tylko w upały, a poza tym wagowo 9,2 kg (sic!) Antek już kwalifikował się do dużego fotelika).I od razu odczuliśmy ulgę, główni Antek :-)
Kasiulka piłka okazała się wielkim Hitem! zakup w tesco o małe pieniądze, a radości co nie miara!! Mamy xlandera xa i nie zamieniłabym go na żaden inny! Jesteśmy super zadowoleni. Zwłaszcza jak widzę jak moje koleżanki przesiadają się teraz na spacerówki i klną na czym świat stoi. A zima przed nami i coś czuję że i w zmiennej aurze mnie nie zawiedzie!;-)
Kasiulka piłka okazała się wielkim Hitem! zakup w tesco o małe pieniądze, a radości co nie miara!! Mamy xlandera xa i nie zamieniłabym go na żaden inny! Jesteśmy super zadowoleni. Zwłaszcza jak widzę jak moje koleżanki przesiadają się teraz na spacerówki i klną na czym świat stoi. A zima przed nami i coś czuję że i w zmiennej aurze mnie nie zawiedzie!;-)
Mini55
&&&&&
aina Antonio to prawdziwy podróżnik :-) Słodki jest .
Villandra ale się uśmiałam z łowcy Sceneria bardziej pasuje do polowania na motyle :-) ewentualnie muchy tse tse
Kadza pierwsze zdjęcie rozwala Słodka Magdalenka
Agusia Elegancik pierwsza klasa !! i jeden i drugi
Villandra ale się uśmiałam z łowcy Sceneria bardziej pasuje do polowania na motyle :-) ewentualnie muchy tse tse
Kadza pierwsze zdjęcie rozwala Słodka Magdalenka
Agusia Elegancik pierwsza klasa !! i jeden i drugi
cytrusowa85
Fanka BB :)
Agusia chłopaki w objeciach sa obłędni,
bardzo mi sie podoba.
a jaki modny chłopak z Aleksa no no
bardzo mi sie podoba.
a jaki modny chłopak z Aleksa no no
reklama