reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria marcowych maluszków

reklama
pere -MArcinek w stroju marynarza...malina chlopak- za mundurem panny sznurem :tak::tak::tak: a te niebieskie oczeta z kompieli boskie

kasiulka- Grzes uradowany na wakacjach i to zdjecie u ciebie na rekach- super ujecie :tak:

ina- pucka w wozku jak dama siedzi :p ni cudna dziewuszka :-)

No i w końcu dotarłam i tutaj...

Kasiulka wakacyjne uśmiechy jak zwykle czarujące i bezkonkurencyjne :-D

agusia ależ Alex twardo siedzi w tym wózku :szok: bynajmniej nie jak dziecko, co nie skończyło jeszcze pół roku.
No tak - nowa zabawka jest tak róznorodna, że nie wiadomo na co patrzeć ;-) Za to zjadanie stopy jest już mniej skomplikowane :-)

Pere no nie tylko życie jest zaskakujące - nasze maluchy przecież też ;-) Chociażby taki Marcin - taki malutki był, a tu proszę - kawał mężczyzny już

aina no ślicznie się przypominacie :-) A Wy już przodem do kierunku jazdy się wozicie?

To teraz idę poszperać w fotach mojego szkraba...

agusia Aleks jest śliczny, a pokoik macie podobny z Tunią (widziałam na fb)
pere Marcinkowi "coś" smakowało, ale on jest drobniutki, mój to może występować w reklamie opon Michelin
aina no świetnie wyglądacie!, piłkę macie w domu? i wózek mamy podobny Wy chyba macie xlandera move, a my xlandera xq. Zadowoleni jesteście?

Vill my od 2 tyg jeździmy przodem do kierunku jazdy zarówno w wózku (bunt na gondole nas zmusił do zmiany) jak i w samochodowym foteliku (dużo podróżujemy a młodzież w nosidle wymiętolona i przepocona d granic możliwości i nie tylko w upały, a poza tym wagowo 9,2 kg (sic!) Antek już kwalifikował się do dużego fotelika).I od razu odczuliśmy ulgę, główni Antek :-)
Kasiulka piłka okazała się wielkim Hitem! zakup w tesco o małe pieniądze, a radości co nie miara!!:-D Mamy xlandera xa i nie zamieniłabym go na żaden inny! Jesteśmy super zadowoleni. Zwłaszcza jak widzę jak moje koleżanki przesiadają się teraz na spacerówki i klną na czym świat stoi. A zima przed nami i coś czuję że i w zmiennej aurze mnie nie zawiedzie!;-)

aina Antonio to prawdziwy podróżnik :-) Słodki jest .

Villandra ale się uśmiałam z łowcy :-D Sceneria bardziej pasuje do polowania na motyle :-) ewentualnie muchy tse tse

Kadza pierwsze zdjęcie rozwala :-D Słodka Magdalenka :tak:

Agusia
Elegancik pierwsza klasa !! i jeden i drugi :tak:

reklama
Do góry