reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria marcowych maluszków

Angel mój jak na mnie tez sztywno , rozgląda sie i super a jak go na pionowo wezmę to cię kiwa jak pies z churchil'a ;-) Hihi
Alex wogole jak bulldog ostatnio ... Fafluni ze jazda - zeby Ida wszytko do dzioba wciska ;)

reklama
Angel – Dorianek przesłodziak, zwłaszcza w tej niebieskiej czapce
Perelandra – przyjaciel śliczny, ale synek ładniejszy
Pinula – Jaś uroczy, zwłaszcza pierwsze foto cudne

Perelandra faktycznie ;-) przystojne nasze chłopaki ;-)
A tak wogole uwielbiam ciuchy z Next'a ;-)

Marcowe faceciki są nie dość, że przystojne to jeszcze eleganciki jak się patrzy :-D
Uwielbiam Aga Twojego Alexa! Alez on juz cudnie intersuje sie tym co ma w łapkach! Mój narazie trzyma sobie wiekszosc czasu tertę ( a, że musi ja jednak wiekszosc czasu miec pod broda bo to ulewajdło na potęgę to czemu nie :-D ) ;))

Gdzie kupujesz takie zabawki?? Ja jeszcze nie intersowalam sie zabawkami :zawstydzona/y: Ale gdzie nie rzucilam okiem to wcale fajne nie byly zeby do raczki latwo zlapac, potem do buzki ew brac..jakies takie "pelum molelum"

reklama
Do góry