reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria marcowych maluszków

Aina – uśmiechnięty śpiący Antoś przesłodki!
Lastpetunia – Twoja Iskierka pięknie się uśmiecha
Maria – Polcia słodko śpi na brzuszku
Anula – Marcel pięknie trzyma główkę, mieliśmy taki sam czarno-biały pajacyk chyba ze Smyka, bardzo go lubiłam
Agusiakemisia – Twój dresiarz rewelacyjny
Atan – fajne porównania, najpiękniejsze jest zdjęcie z Przytulanką
Bozienka – śliczna ta Twoja Kornelcia

reklama
Anula – Marcel pięknie trzyma główkę, mieliśmy taki sam czarno-biały pajacyk chyba ze Smyka, bardzo go lubiłam

my mamy takie jeszcze 2 pajacyki jeden w zielone hipcie drugi w prążki na łułowiu i takie hipcie jak na tamtym zdjęciu na rękawach są fajne tez je lubie le dopiero zaczeliśmy się w nie stroić bo wchodzimy w rozmiar 68

my mamy takie jeszcze 2 pajacyki jeden w zielone hipcie drugi w prążki na łułowiu i takie hipcie jak na tamtym zdjęciu na rękawach są fajne tez je lubie le dopiero zaczeliśmy się w nie stroić bo wchodzimy w rozmiar 68

No właśnie - my mieliśmy dokładnie takie, wszystkie trzy, tyle że w rozmiarze 56 i wchodził w nie bardzo krótko, niestety.

agusia ale twój Alex ma piękne duże niebieskie oczka :)) mojej Roksanie zaczyna się kolor zmieniać na ciemne bo my obydwoje mamy piwne :)) i w ogóle jak wysoko pięknie trzyma główkę!!! Moja ledwo co ją podnosi :(

Ja tak ogólnie...
Wszystkie dzieciaczki na zdjęciach są przecudne, nie mogę się na nie napatrzeć!!!:-):-):-)
Jedyny temat w którym jestem na bieżąco :zawstydzona/y:

Angel super chlopaczek ! Ale czy on tak sam glowe trzyma w pionie? Szok - super mój sie jeszcze buja jak pies z churchil'a ;-)

Pele - śliczny bobas ze slicznym nowym przyjacielem ;)

agusia sie uśmiałam z churchila :-D :-D
Sam sam sztywno i nia rusza ( wra sie filmik wrzuce) ALE TYLKO na mnie :dry: na materacu sam jak lezy to nie trzyma tak wysoko, ledwo w bok ale sie wkurza i parska w materac :D jak sie bawimy w podciaganie do siadania to tez tak samo sztywno i mocno trzyma ja, silny jest mega ale leniwy! po mamie ;)

reklama
029.jpg Nasza POLA :)

Do góry