reklama
lastpetunia
Fanka BB :)
ajako cudne te wasze maluchy )
dzieki dziewczyny!
a ja chcialam napisac, ze to na serio bardzo widac u takich noworodkow roznice tych gramow nie wspominajac o kilogramach.
Olafek miski to juz wyglada na takiego dzidziusia 2- 3 miesiecznego, fajny taki kawal faceta, nie to co moj taka pchelka.
Jasio Pinuli tez taki dorodny chlopak, czekam na fote.
ivi- Twoja ksieczniczka chyba bardzo podobna do tatusia, co? tak o ile dobrze pamietam Twojego z jakiegos zdjecia to jak zobaczylam mala to tak od razu mi sie skojarzyla :-)
Bozienka- jak Calineczka rosnie i Ty ja tak na piersi odchowalas slicznie? a przeslodka jest niezmiennie:-)
anula- cudne te zdjecia Twojego miska!przeslodki!!
ina- Twoja taka czarnula przypomina mi mojego malego jest cudna!
zreszta nie ma co; przecudnie nam obdarzylo! wszystkie udane, slodkie, jak malowane te nasze cudenka!!!
a ja chcialam napisac, ze to na serio bardzo widac u takich noworodkow roznice tych gramow nie wspominajac o kilogramach.
Olafek miski to juz wyglada na takiego dzidziusia 2- 3 miesiecznego, fajny taki kawal faceta, nie to co moj taka pchelka.
Jasio Pinuli tez taki dorodny chlopak, czekam na fote.
ivi- Twoja ksieczniczka chyba bardzo podobna do tatusia, co? tak o ile dobrze pamietam Twojego z jakiegos zdjecia to jak zobaczylam mala to tak od razu mi sie skojarzyla :-)
Bozienka- jak Calineczka rosnie i Ty ja tak na piersi odchowalas slicznie? a przeslodka jest niezmiennie:-)
anula- cudne te zdjecia Twojego miska!przeslodki!!
ina- Twoja taka czarnula przypomina mi mojego malego jest cudna!
zreszta nie ma co; przecudnie nam obdarzylo! wszystkie udane, slodkie, jak malowane te nasze cudenka!!!
V
villandra8
Gość
kamilka śliczną masz córcię
ajako Ignaś z Julią cuda po prostu; no i mały czarnuszek śliiiiiiiiiiczny!
Bozienka fajny taki mały pomocnik, co? A i Calineczka na zadowoloną wygląda. I rośnie jak na drożdżach - fakt.
ivi Kingusia też cudowna
A na swoje trzeba jeszcze poczekać...
ajako Ignaś z Julią cuda po prostu; no i mały czarnuszek śliiiiiiiiiiczny!
Bozienka fajny taki mały pomocnik, co? A i Calineczka na zadowoloną wygląda. I rośnie jak na drożdżach - fakt.
ivi Kingusia też cudowna
A na swoje trzeba jeszcze poczekać...
kamilaedi
anula - zakochac sie mozna od pierwszej sekundy............... :-):-):-):-):-):-)
reklama
MaMicurina
ajako,miska,ivi,anula- śliczności:-)