reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria marcowych maluszków

Dziewczyny te Wasze dzieciaczki to cuda poprostu..

Nie wiem już naprawde które zdjęcia komentowałam..

Ale tak:

Kasiulka- Grześ na tych fotkach w niebieskich pajacykach i z butelką.. No sama rozkosz. Widać, że spokojny i kochany chłopczyk
Kamilka- Pola przeurocza!
Atan- to z przytulonym misiem jest poprostu rozkoszne!!
Patka- śliczne masz te dziewczynki
Miska- rozczulajace sa te fotki twoich dzieciaczkow z małym Olafkiem. Cudowna z Was rodzinka
Anula- Marcelek to poprostu cudo , no nic dodac nic ujac. Te ostatnie zdjecia to wogole poezja..
ajako- 2 tygodniowy Ignaś jest nie do opisania! Gapiłam sie na niego dobra chwile, maz przyszedl popatrzec i mowi "Ale przystojniacha" :)) Nie wiem jak wyglada moj Dorianek, ale wiedzac jak wygladal m. za niemowlaka mam wrazenie, ze bedzie tez taki czarniutki :)
Bozienka- no na tych fotach to juz kawalek niemowlaczka jest z tej naszej calineczki :)
ivi- ah ta twoja ksiezniczka z tymi usteczkami, slicznotka

reklama
anula nie dziwię się, że Marcelek skradł Ci serce

Widzę, że rodzeństwo zapatrzone w Olafa jak w obrazek - bardzo pięknie to wygląda :tak:

Witamy Alexandra agusi - kolejny mały przystojniak marcowy

pinula Jasiek jest śliczny i normalnie jak taki "noworodek" z reklamy - kawał faceta :-)

wydaje mi sie czy mamy przewage kawalerow?
wszyscy piekni jak malowani!

Angel- dzieki! i mezowi podziekuj za mile slowa! a ja mysle, ze Wasz bedzie dopiero przystojniacha, bo Twoj przystojniak i Ty śliczna kobietka jestes! oj zobaczysz jak sie zakochasz w tym swoim malym męćyźnie ;-):-D
ja tez juz zaświergolona na amen! hehehe a jak kazdy mi mowil, ze bedzie synus mamusi to mi sie wierzyc nie chcialo, bo przeciez marzylam o corci :zawstydzona/y:

Pinula- jak juz pisalam na glownym- cudnyyyy Jaś! i tez taki wielki, ze hej!

miska- ale bedziesz miala pomagierow do malego, fajnie Ci!! a Olaf podobny chyba do Agusi, co?

agusia- jaki piekny Alex!!! GRATULACJE!!

śliczne te wasze dzieciaczki a jakie duze sie wydaja ;-) bo moja to ledwo 3 kg ma i 51cm to malutka jest.tez sie lubi kapać ;-)
bozienka no no synek zdolny siostre wymyl ;-) ile wazy twoja córeczka ?

reklama
Miśka co tu duzo mówic..piękne dzieci rodzisz :happy2:
Atan rośnie ta twoja żabka jak na drozdzach.. A powiedz, z USG wychodzilo, ze taka drobna bedzie?

Ajako pozyjemy zobaczymy hehe kazdy wrozy wlasnie, ze po męzu bedzie czarnuszek a ja sie smieje, ze rudy z niebieskimi oczami i kazdy bedzie myslal , ze kominiarza ;)
Nie da sie opisac jaka jestem ciekawa jak wyglada..

Do góry