donia ja już miesiąc temu na brzuszek kupiłam bez czekania bilety na Wawel, bo też trzeba było za nimi wystać kilka godzin ... W ciąży jestem pierwszy raz, a będę tylko kilka razy w życiu, więc dlaczego tego nie wykorzystaća ja dziś na mój brzuszek weszłam bez kolejki do Centrum Nauki Kopernik, czekania było na co najmniej 3h a tu proszę, są jakieś korzyści z wystających brzuszków
reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
o ja chciałam się wybrać do Centrum Nauki Kopernik,ale bałam się kolejek a tu proszę, a to jest info, że kobiety w ciązy bez kolejki??
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
lajt brzusnio tyci tyci ale ciesz się wybije Cię
mnie w 1 ciązy pojawił sie w 23 tygodniu a w 25to miałam niezła piłkę ...w pracy pytlai mi się ciągle czy na pewno jestem w ciąży a teraz mam brzusio niezły
kolezanka widziala mnie w odstepie 3 dni i mowi ze mnie wybiło
mnie w 1 ciązy pojawił sie w 23 tygodniu a w 25to miałam niezła piłkę ...w pracy pytlai mi się ciągle czy na pewno jestem w ciąży a teraz mam brzusio niezły
kolezanka widziala mnie w odstepie 3 dni i mowi ze mnie wybiło
fazerkamm
nie jesteś osamotniona ja też mam ogromniasty brzuchol
fazerkamm
ch_aga słodziachny!! dzidzia ma dużo miejsca do brykania :-)
reklama
Ja no nadal nie mam się czym chwalić, lekką wypukłość widać, ale trudno dostrzec czy to ciążowy brzuszek czy dobry obiad za mną :-)
Mój A. czasem ma mnie szczerze dosyć :-) Raz mu jęczę, że nie mam brzucha i to nasze małe to chyba nie rośnie. Za chwilę on mnie pociesza, że o coś widać, już mi się zaokrągla, a ja lece do lustra i załamana, że zaraz mi wyskoczy wielki brzuch i będę gruba... i weź tu człowieku nie zwaruj i dogodź babie
Mój A. czasem ma mnie szczerze dosyć :-) Raz mu jęczę, że nie mam brzucha i to nasze małe to chyba nie rośnie. Za chwilę on mnie pociesza, że o coś widać, już mi się zaokrągla, a ja lece do lustra i załamana, że zaraz mi wyskoczy wielki brzuch i będę gruba... i weź tu człowieku nie zwaruj i dogodź babie