reklama
myszka2607
Fanka BB :)
Ja w pierwszej ciąży w ciągu 3 miesięcy straciłam 15 kg, a przytyłam w ciąży 13, nawet nie zauważyłam kiedy... Oby teraz też tak było:-)
ewelina26k
lajtawy a ile masz w pasie?pytam bo ja też mam mały brzuszek
lajtway
:-) Alka- ja taka chudzina nie jestem, mam z 59-60kg na wadze przy wzroście 168, taki standardzik. Ale dziękuję
Ewelina- pojęcia nie mam, naprawdę, nie mam u teściów miarki. Ale przejmujesz się że masz niewielki? Nie ma czym, ja mam taki jak na tym etapie ciąży z córcią a urodziła się pannica 3400- taki sredniaczek- choć lekarz od początku mówił ze dzieciątko jest malutkie- po prostu była tak zwinięta
Ewelina- pojęcia nie mam, naprawdę, nie mam u teściów miarki. Ale przejmujesz się że masz niewielki? Nie ma czym, ja mam taki jak na tym etapie ciąży z córcią a urodziła się pannica 3400- taki sredniaczek- choć lekarz od początku mówił ze dzieciątko jest malutkie- po prostu była tak zwinięta
ewelina26k
trochę mnie stresuje ten mały brzuszek, ale wiem, ze to indywidualna sprawa
donia 1980
lajtway no brzuszek zaczyna wychodzić pomalmutku, ale jeszcze drobinka
a ja dziś na mój brzuszek weszłam bez kolejki do Centrum Nauki Kopernik, czekania było na co najmniej 3h a tu proszę, są jakieś korzyści z wystających brzuszków
a ja dziś na mój brzuszek weszłam bez kolejki do Centrum Nauki Kopernik, czekania było na co najmniej 3h a tu proszę, są jakieś korzyści z wystających brzuszków
reklama