reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

reklama
Fazerkamm śliczny brzusio, pod względem wielkości podobny do mojego:-)

A jak u Was z pępkiem? Macie na zewnątrz?ja mam bardzo płaski i może go nie wypcha;-)

Fazerka ale duzy domek... slicznie :-) widze ze macie ladna pogode bo u nas to czapki i szaliki juz dawno nosimy:-p
mia - ja mam pepek na wierzchu taka kulka wystaje aa u gory nad pepkiem zrobil sie taki dziubek:-)

Aga - ohohohohhhooooo, szczupła, normalnie przecinek haha. Teraz waga 77 przy wzroście 168. Normalnie 64-66 kg. Jak urodzę to chcę mieć 5 z przodu. A dawno takiej wagi u mnie nie było. Nogi mam jak serdelki z indyka.

Mia - mój pępek bardziej z tych normalnych. Ale jak np naciągnę nieco skórę na brzuchu to mi go wybrzusza :)

GośkaRW startowałyśmy z tej samej masy i wzrostu ale ja Cię przegoniłam i jest 83 ;(((((((((( Masakra. Nie bójmy się użyć tego słowa - jestem Wielka ;) i błagam o 6 z przodu ;)

reklama
Do góry