reklama
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Fazerkamm cudny brzuszek:-) Podglądam tak Was co jakiś czas,bo brzuszki ciążowe są przepiękne:-) A ten ciążowy czas...Ach chciałabym do tego wrócić
Vileyka no coś Ty mój trzylatek jest cudny Ale podejrzewam,że z Oliwią nie będzie tak lekko;-)
Vileyka no coś Ty mój trzylatek jest cudny Ale podejrzewam,że z Oliwią nie będzie tak lekko;-)
fazerkamm
Fanka BB :)
Kasia hihi każda z nas zasłużyła na codzienną porcję naleśników
aga3004
Aga - ohohohohhhooooo, szczupła, normalnie przecinek haha. Teraz waga 77 przy wzroście 168. Normalnie 64-66 kg. Jak urodzę to chcę mieć 5 z przodu. A dawno takiej wagi u mnie nie było. Nogi mam jak serdelki z indyka.
/QUOTE]
GośkaRW startowałyśmy z tej samej masy i wzrostu ale ja Cię przegoniłam i jest 83 ;(((((((((( Masakra. Nie bójmy się użyć tego słowa - jestem Wielka i błagam o 6 z przodu
Dziewczyny to oznacza, że ja też startowałam z taką wagą i wzrostem jak Wy, ale mnie nie pobiłyście +18
:-)
livastrid
2010 & 2012
ale macie fajne bebenki
dziewczyny to ostatnie tygodnie by miec fotograficzna pamiatkewiec cykac cykac i jeszcze raz cykac foty
a Vileyka, wiesz tez dostalam taki piekny nad samym pepkiem;-)
dziewczyny to ostatnie tygodnie by miec fotograficzna pamiatkewiec cykac cykac i jeszcze raz cykac foty
a Vileyka, wiesz tez dostalam taki piekny nad samym pepkiem;-)
marys16
całkowicie sie zgadzamFazerkam-Ciebie tez juz ladnie wybrzuszylo. Oj zatesknimy jeszcze za tymi brzuszkami...
najdziwniejsze jest kilka pierwszych dni jak sie okazuje ze już nikt tam w brzuszku sie nie rusza.
a fazerkam ty to masz typowy brzuszek an chłopaka ( według starych zabobonów) po prostu elegancka piłeczkę widać tylko jak staniesz bokiem. a jak staniesz przodem czy tyłem to po boczkach nie widać brzuszka
fazerkamm
maryś chyba coś w tym jest.. bo pełno ludzi mnie zaczepia na ulicy i mówi mi że będę miała chłopczyka a ja za każdym razem w szoku jestem skąd oni to wiedzą :-):-)
reklama