reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

Fazerkamm - ale czadowy brzuszek !!! to chyba po tych naleśnikach :-) przekazałaś mój adres rodzince ??? no co ja też zasłużyłam na naleśniki :-)

reklama
Fazerkamm cudny brzuszek:-) Podglądam tak Was co jakiś czas,bo brzuszki ciążowe są przepiękne:-) A ten ciążowy czas...Ach chciałabym do tego wrócić:tak:

Vileyka no coś Ty mój trzylatek jest cudny:tak: Ale podejrzewam,że z Oliwią nie będzie tak lekko;-)

Aga - ohohohohhhooooo, szczupła, normalnie przecinek haha. Teraz waga 77 przy wzroście 168. Normalnie 64-66 kg. Jak urodzę to chcę mieć 5 z przodu. A dawno takiej wagi u mnie nie było. Nogi mam jak serdelki z indyka.
/QUOTE]

GośkaRW startowałyśmy z tej samej masy i wzrostu ale ja Cię przegoniłam i jest 83 ;(((((((((( Masakra. Nie bójmy się użyć tego słowa - jestem Wielka ;) i błagam o 6 z przodu ;)

Dziewczyny to oznacza, że ja też startowałam z taką wagą i wzrostem jak Wy, ale mnie nie pobiłyście +18
:-)

Śliczne macie brzuszki :happy: Chociaż to mój jest największy wśród Styczniówek :-D Może jutro wkleję fotkę. W szpitalu każdy pytał ile dni jestem po terminie :baffled:
Pozdrawiam

Fazerkam-Ciebie tez juz ladnie wybrzuszylo. Oj zatesknimy jeszcze za tymi brzuszkami...
całkowicie sie zgadzam :-D
najdziwniejsze jest kilka pierwszych dni jak sie okazuje ze już nikt tam w brzuszku sie nie rusza.
a fazerkam ty to masz typowy brzuszek an chłopaka ( według starych zabobonów) po prostu elegancka piłeczkę widać tylko jak staniesz bokiem. a jak staniesz przodem czy tyłem to po boczkach nie widać brzuszka

maryś chyba coś w tym jest.. bo pełno ludzi mnie zaczepia na ulicy i mówi mi że będę miała chłopczyka :-D a ja za każdym razem w szoku jestem skąd oni to wiedzą :-):-)

Fazerkamm a ja taką piękną piłeczke miałam z Oliwią,a z Fabiankiem cała byłam wielka z każdej możliwej strony:-p Za drugim razem wszyscy byli pewni,ze będzie chłopiec.

reklama
Do góry