reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków :)

reklama
ja pamiętam nawet sytuację :) jechałam wtedy samochodem i dostałam solidnego kopniaka z prawej strony brzucha :)

wlasnie poczulam delikatnego kopniaka:D:-)
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

PolaNegri
wow ale brzuchol masz:-)
fajny ja sie nie moge doczekac takiego, a jestem w 16 tyg. i ja zadnych zmian prawie nie widze, az sie zloszcze normalnie:-)

Dzisiaj poczułam lekkie laskotanie w podbrzuszu jak mnie prad kopnal przypadkiem, i nie wiemczy przypisac to dzidzi
:-(

za to moj K. ostatnio mnie zagial. wrocil z pracy i oznajmil mi wieczorem, ze rano przytulil sie do brzuszka jak spalam i czul jak dzidzia sie ruszala:-)
troche bylam zazdrosna:-) ale minelo i nadeszlo wzruszenie az mi lzy pociekly(bo to pierwsza ciaza, byla niechciana,tragiczna decyzja padla;-( ale sie zmienilo i juz jest jak najbardziej chciany bobas)

reklama
Do góry