reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

reklama
No i przedstawiam mój brzusio, mąż maltretował mnie całą sobotę na zdjęcia.

Musieliśmy małe przemeblowanie zrobić by uzyskać wolną ścianę he he. Ale pamiątka jest :)

_DSC5112_resize.jpg_DSC5117_resize.jpg

dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za miłe słowa, Anastazzja, Livastrid nigdy nie tańczyłam i raczej nie mam specjalnego talentu w tym kierunku :rofl2:

Martha, Bakalia, Marcia śliczne brzuszki, Lajtway a Ty gdzie chowasz maleństwo? ;-) i do tego 11 kg? chyba masz zepsutą wagę :-D

Sweet te wasze brzuszki Martha, Marcia, Iga.:-)
Po twoim Bakalia widzę, że od ostatniego zdjęcia podrósł:-)
Lajtway myślałam, że to ja mam malutki brzusio, ale ty mnie przebiłaś:-)

reklama
wow ale brzuszki. Załączyłyście tyle zdjęć, że chyba nie wszystkie zapamiętałam:tak:
Mami
fajowy
Latway faktycznie malutki ale słodki brzuszek
Marcia brzuszek jak się patrzy. Ja szczerze mówiąc bardziej niż na kolor to zwróciłam na długość włosów i porządek w garerobie :)
Bakalia domek w sam raz
Martha fajny pomysł na zdjęcia
Iga zgrabniutki brzuszek

Do góry