reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

Mami, Marcia fajne fryzury macie i brzuszki też oczywiście.
Lajtway naprawdę masz malutki brzuszek ale wiem, że to o niczym nie świadczy, bo na szkole rodzenia była taka dziewczyna w grupie wyższa, która miała też mały brzuszek a za jakiś tydzień ma termin. Ona sama była tym zdziwiona, że taki ma mały.
Bakaalia ładny brzunio:)

https://www.babyboom.pl/forum/members/lajtway-57848.html

reklama
Iga! wyglądasz super!!:):) bardzo mi baletnicę przypominasz:p tańczyłaś kiedyś może?:)

Marciaa...super brzusio!!:) a tych 11 kg nie widać!! )

Mami..malusi masz brzuszek, ale śliczny!!!:):):)

ja dziś lub jutro zmolestuję P. żeby mi fotę cynkął, bo mi znów telefon się rozwalił.....;/;/;/

ale zescie sypnely fotami:szok:

Marciaa baby wszystko wypatrza:laugh2::-p fajnie Ci tylko w brzuch idzie

Iga zartujesz, nie usuwaj. Przytakne Anastazzji, bo mi tez baletnice przypominasz;-)

Lajtway
a Ty gdzie chowasz brzuch, co:-D

bakaliaa
sliczny domeczek
Mami rowniez masz sliczne mieszkanko:tak:

chyba nikogo nie pominelam:zawstydzona/y: nie nadazam ostatnio:laugh2:

Iga- ależ Ty młodziutko wyglądasz:tak: Fajny bębenek, jak z obrazka
I podpisuję się pod tym co dziewczyny pisały- taką delikatną urodę masz, tylko pozazdrościć

reklama
Iga- podpisuje sie pod Dziewczynami- slicznie wygladasz, bardzo zgrabnie i masz swietna urode! Sliczna buzie :-) I mlodziutko wygladasz!

Lajtway- malutki brzuszek, nie widac tych kilogramow :-) Bardzo zgrabnie wygladasz!

Bakalia- brzuszek spory i fajniutki :-)

Do góry