reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

Melisa, Marcia, Mami super wyglądacie! a Marcia Ty chyba poza brzuchem to nic nie przytyłaś. chciałam wkleić zdjęcie i co, pokazuje że za duże:wściekła/y: A ja oczywiście nie wiem co zrobić

reklama
Mami- już tuż tuż:tak:
Melisa- pięknie! NAwet w dresiku jesteś sexi mamą:-)
Marcia- ja też zwróciłam uwagę na włoski, zmieniałąś coś? Fajny masz ten brzuszek, taki już łądnie odstjący a wciąż zgrabniutki
To moze i ja się pokażę- brzuszek golutki i w opakowaniu;-)
101_6885.jpg101_6905.jpg

Lajtway-ale cudo brzuszek, malutki,zgrabniutki,tylko pozazdrościć:-).Termin na suwaczku mamy identyczny, a brzuszki-całkiem różnej wielkości.Fajnie tak porównać:-D.

Dzięki dziewczyny- to nie brzuszek mały ale cyc duży:-D A tak poważnie to ja z tych małobrzusznych- tylko wieczorem mi wyskakuje większa piłeczka. Z córą też tak miałam i moja mama też. Więc chyba geny.
Swoje ciuchy? Nieeee, nie ma tak dobrze;-)11kg na plus więc nie ma jak

Ale Wasze brzuchatki to takie jak z reklamy- tylko kokardki zawiązać! Małe czy duże i tak są najwspanialsze na świecie:tak:

reklama
Do góry