Asheara
I can't get no sleep.
O to samo chcialam zapytać... Nutrio, to chyba nie wskazane w tak zaawansowanej ciazy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brzuszki śliczne
Nutria,Ty się nie boisz rowerem jeździć????
czasem się boję, ale niesamowicie to lubię. Jak mam przejść ok km do sklepu, to wolę na rowerze, jest ponad 2 razy szybciej...
inna sprawa, że teraz już jeżdzę bardzo bardzo spokojnie. tak - by właśnie w razie hamowania spokojnie zsiąść z rowerku.... no ale jasne - jeżdzę teraz bardzo bardzo mało.
za to basen polecam wszystkim!! (i z tego co wiem, nie jest zakazany nawet w bardzo zaawansowanej ciąży )
fantastycznie działa na kręgosłup
zamierzam z Maleńką chodzić na basen dla Maluchów i to w miarę szybko :-) będziemy się pluskać.
:-):-):-)nutria to ty kobitka wysportowana jesteś i to za bardzo z tym rowerem jestem w szoku za to szybko urodzisz
ja nie mam nie raz siły dojść do sklepu a co dopiero na rower
podziwiam
to jest fajny pomysł. tylko przydał by mi się jakiś basen blisko... bo z Maluszkiem, to już nie będzie mi sie chciało daleko jezdzić...już od 3 miesiąca życia maluszka można
kurcze rzeczywiscie z tym rowerem szalejesz:-) ja juz od 3 miesiąca na rower nie wsiadłam- chociaz miałam ogromną ochote- tyle sie nasłuchałam że ne można, wiec wolałam nie ryzykować....
Mój M się śmieje, że nie mam pępka ;-);-)Ej, a jak z Waszymi pępkami? Mój się totalnie rozciągnął, normalnie gładka skóra się zrobiła no i lekko wystaje na zew taki bąbel
Śliczne zdjęcia :-):-)My za to dzisiaj mieliśmy niezłą zabawę, zrobiliśmy mnóstwo zdjęć mojemu brzuchowi. Kilka dołączam. Przepraszam, że wszystkie takie gołe.
Zgrabniutki brzuszeka to mój w 32 tc
Super brzuszekNo wiec przedstawiam moj brzuchol :-)
Brzuszek i morze :-)Hej dziewczyny to ja w zdaje się jakoś w 29 tyg. kurcze muszę więcej fotek wstawiać
Śliczny ;-)A oto my dzisiaj,tj 35t3d,rano maluszek byl nisko a teraz znow sie "podciagnal";-)