reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

reklama
Brzuszki śliczne:tak::tak::tak::tak:
Nutria,Ty się nie boisz rowerem jeździć:szok:????

czasem się boję, ale niesamowicie to lubię. Jak mam przejść ok km do sklepu, to wolę na rowerze, jest ponad 2 razy szybciej...
inna sprawa, że teraz już jeżdzę bardzo bardzo spokojnie. tak - by właśnie w razie hamowania spokojnie zsiąść z rowerku.... no ale jasne - jeżdzę teraz bardzo bardzo mało.

za to basen polecam wszystkim!! (i z tego co wiem, nie jest zakazany nawet w bardzo zaawansowanej ciąży ) :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
fantastycznie działa na kręgosłup :rofl2:

czasem się boję, ale niesamowicie to lubię. Jak mam przejść ok km do sklepu, to wolę na rowerze, jest ponad 2 razy szybciej...
inna sprawa, że teraz już jeżdzę bardzo bardzo spokojnie. tak - by właśnie w razie hamowania spokojnie zsiąść z rowerku.... no ale jasne - jeżdzę teraz bardzo bardzo mało.

za to basen polecam wszystkim!! (i z tego co wiem, nie jest zakazany nawet w bardzo zaawansowanej ciąży ) :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
fantastycznie działa na kręgosłup :rofl2:

ja tam na rower bym sobie nie pozwoliła, a z resztą ten sport nigdy mnie nie kręcił, za to basen OWSZEM
zamierzam z Maleńką chodzić na basen dla Maluchów i to w miarę szybko :-) będziemy się pluskać.

:-):-):-)nutria to ty kobitka wysportowana jesteś i to za bardzo z tym rowerem jestem w szoku za to szybko urodzisz :-D
ja nie mam nie raz siły dojść do sklepu a co dopiero na rower
podziwiam

kurcze rzeczywiscie z tym rowerem szalejesz:-) ja juz od 3 miesiąca na rower nie wsiadłam- chociaz miałam ogromną ochote- tyle sie nasłuchałam że ne można, wiec wolałam nie ryzykować....

u mnie zajęcia dla maluszków to koszt 35zł za 45 min a woda ozonowana:-)
a zapisy prawie jak do żłobka ,chyba w grudniu zapisze nas na luty bo tyle chętnych

:-):-):-)nutria to ty kobitka wysportowana jesteś i to za bardzo z tym rowerem jestem w szoku za to szybko urodzisz :-D
ja nie mam nie raz siły dojść do sklepu a co dopiero na rower
podziwiam

mnie tam też się nie chce często.. ale czasem trzeba.
a z tym rodzeniem, to nie wiem - bo niestety słyszałam taką plotkę, że dziewczyny, które w ciąży dużo jezdziły na rowerach lub na koniach, to raczej rodzą dłużej niż krócej... zobaczymy;-)

już od 3 miesiąca życia maluszka można:tak::-D
to jest fajny pomysł. tylko przydał by mi się jakiś basen blisko... bo z Maluszkiem, to już nie będzie mi sie chciało daleko jezdzić...

kurcze rzeczywiscie z tym rowerem szalejesz:-) ja juz od 3 miesiąca na rower nie wsiadłam- chociaz miałam ogromną ochote- tyle sie nasłuchałam że ne można, wiec wolałam nie ryzykować....

ja się pytałam wielokrotnie mojej p. doktór. i mówiła, ze spokojnie, bylem nie wywróciła się... itd itp. przyznaję, że teraz już nie pytałam, ale teraz już też dużo nie jeżdżę. .. wychodzę z założenia, że można wszystko, tylko z umiarem i rozsądnie.. .

mama mojej koleżanki do 9 miesiąca jeździła na koniach. i wszystko było ok. dla mnie konie są dużo bardziej kontuzyjne.. .:eek:

Ej, a jak z Waszymi pępkami? Mój się totalnie rozciągnął, normalnie gładka skóra się zrobiła no i lekko wystaje na zew taki bąbel
Mój M się śmieje, że nie mam pępka :zawstydzona/y:;-);-)

My za to dzisiaj mieliśmy niezłą zabawę, zrobiliśmy mnóstwo zdjęć mojemu brzuchowi. Kilka dołączam. Przepraszam, że wszystkie takie gołe.
Śliczne zdjęcia :-):-)

a to mój w 32 tc
Zgrabniutki brzuszek :tak:

No wiec przedstawiam moj brzuchol :-)
Super brzuszek :tak:

Hej dziewczyny to ja w zdaje się jakoś w 29 tyg. kurcze muszę więcej fotek wstawiać :-D:-D
Brzuszek i morze :-)

A oto my dzisiaj,tj 35t3d,rano maluszek byl nisko a teraz znow sie "podciagnal";-)
Śliczny ;-)

reklama
to mój brzuchol z 34,1 tc

flwrif.jpg

Do góry