reklama
Amelkowa
Fanka BB :)
Wow! Luiza rzeczywiście bardzo Ci opadł brzusio!!!
Petinka bardzo fajne te zdjęcia - ciekawe pomysły I Twoje linea taka równiutka... Moja nad pępkiem 'jedzie' w lewo
Kasiulec bardzo ładne zdjęcie!!!
CYNICZNA no jakże mi Ciebie brakowało!!! ;-);-) :* :*
Tak na pocieszenie: ja też mam bardzo mało zdjęć i to nawet do wieku szkolnego... Dwa - kiedy miałam roczek, jedno z siostrą kiedy się urodziła - to tak ze 3,5 miałam, może 4... A potem jakieś 5 lat jedno - u fotografa z wcześniej wspomnianą siostrą i tyle...
Petinka bardzo fajne te zdjęcia - ciekawe pomysły I Twoje linea taka równiutka... Moja nad pępkiem 'jedzie' w lewo
Kasiulec bardzo ładne zdjęcie!!!
CYNICZNA no jakże mi Ciebie brakowało!!! ;-);-) :* :*
Tak na pocieszenie: ja też mam bardzo mało zdjęć i to nawet do wieku szkolnego... Dwa - kiedy miałam roczek, jedno z siostrą kiedy się urodziła - to tak ze 3,5 miałam, może 4... A potem jakieś 5 lat jedno - u fotografa z wcześniej wspomnianą siostrą i tyle...
cyniczna
Fanka BB :)
Amelkowa to i tak masz zdjęć z wczesnego okresu dziecięctwa więcej, bo ja nie mam ich wcale. Nie żartuję. Pierwsze zdjęcia to mam z psem Miśkiem, który był mały i kudłaty, a którego śmiertelnie się bałam, choć prawdopodobnie był to najłagodniejszy pies pod słońcem... i ową chwilę grozy przed śpiącym Miśkiem mam na zdjęciu uwiecznioną...
Luiza super brzuch:-) Nie masz problemu ze zmieszczeniem się tu i tam? Bo ja czasami zapominam, że nie wszędzie się zmieszczę. Trochę tak, jakbym nagle zaczęła jeździć wielkim samochodem i zapominała, ze nie wszędzie dam radę zaparkować
Petinka ja wczoraj właśnie się zaklinowałam w pokoju dziecięcym. Były meble poodsuwane przed malowaniem i nie pomyślałam ,że moge się nie zmieścic.:-)
Petinka - ładne zdjątka
Mój Dzidziuch rzeczywiście unika paparazzich, ale po wyjściu z ukrycia nie będzie miał raczej wyjścia i zostanie zmuszony do pozowania ... o ile się Luby zmobilizuje i kupi porządną cyfrówkę...
Cyniczna po Twoim poście przypomniałam sobie jak mojego synka chciałam "uszczęścliwic" sesją zdjęciową. Skończyło sie na tym że mąż go zabierał zapłakanego jak najdalej ode mnie Ale zdjęcia wyszły przepiekne
Asheara
I can't get no sleep.
ja mam 163 cm wzrostu, tak żebyście miały dla porównania ;-);-)
Asheara, Ty to taka długonoga laska jesteś;-);-) :*
Aż sobie też zajrzę na te pierwsze strony, pamiętam że pierwsze zdjęcie brzuszka wrzuciłam po powrocie ze szpitala...
Ej, a jak z Waszymi pępkami? Mój się totalnie rozciągnął, normalnie gładka skóra się zrobiła no i lekko wystaje na zew taki bąbel - na zdjęciu z profilu widać, ale ten bąbel, to jak stoję albo siedzę po jak leżę, to tak jak pisałam wcześniej - pępka nie ma
Ja? Długonoga? Teraz mi to się raczej jakieś paróweczki zamiast nóg robia
A co do pepka to moje utrapienie.. wystaje caly, a nad pepkiem porozrywalo mi skore [tak go wysadzilo].. zaczynaja mi sie tam robic rozstepy, i strasznie mnie to szczypie i swedzi czuje jakby ta mała kluska, chciala wyjsc niemal przez pepek Pstrykne dzis fotkę to pokazę.
To ja z wczoraj widać jak mi brzuch opadł między piersi mogę włożyć dłoń spokojnie.
No no no... rzeczywiscie opadl! A tu tyle przejsc, a Ty tak slicznie wygladasz
L
LuizaPatrycja
Gość
Ja? Długonoga? Teraz mi to się raczej jakieś paróweczki zamiast nóg robia
A co do pepka to moje utrapienie.. wystaje caly, a nad pepkiem porozrywalo mi skore [tak go wysadzilo].. zaczynaja mi sie tam robic rozstepy, i strasznie mnie to szczypie i swedzi czuje jakby ta mała kluska, chciala wyjsc niemal przez pepek Pstrykne dzis fotkę to pokazę.
No no no... rzeczywiscie opadl! A tu tyle przejsc, a Ty tak slicznie wygladasz
A dziękuję fajnie coś takiego słyszeć.
reklama
Asheara
I can't get no sleep.
No wiec przedstawiam moj brzuchol :-)
I od przodu... mała masakra. Skóra nad pepkiem jest tak rozciągnieta, że flesz mi się odbil Na zdjęciu nie widać ale pępek jest na maksa wysadzony, a nad nim rozstepy..
I od przodu... mała masakra. Skóra nad pepkiem jest tak rozciągnieta, że flesz mi się odbil Na zdjęciu nie widać ale pępek jest na maksa wysadzony, a nad nim rozstepy..