reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

reklama
a to mój w 32 tc

Załączniki

• IMG_0013.jpg
    IMG_0013.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 88
Wow! Luiza rzeczywiście bardzo Ci opadł brzusio!!! :tak::tak::tak:
Petinka bardzo fajne te zdjęcia - ciekawe pomysły :tak::tak: I Twoje linea taka równiutka... Moja nad pępkiem 'jedzie' w lewo :-D:-D
Kasiulec bardzo ładne zdjęcie!!!

CYNICZNA no jakże mi Ciebie brakowało!!! :zawstydzona/y:;-);-) :* :*
Tak na pocieszenie: ja też mam bardzo mało zdjęć i to nawet do wieku szkolnego... Dwa - kiedy miałam roczek, jedno z siostrą kiedy się urodziła - to tak ze 3,5 miałam, może 4... A potem jakieś 5 lat jedno - u fotografa z wcześniej wspomnianą siostrą i tyle... :sorry::sorry:

Amelkowa to i tak masz zdjęć z wczesnego okresu dziecięctwa więcej, bo ja nie mam ich wcale. Nie żartuję. Pierwsze zdjęcia to mam z psem Miśkiem, który był mały i kudłaty, a którego śmiertelnie się bałam, choć prawdopodobnie był to najłagodniejszy pies pod słońcem... i ową chwilę grozy przed śpiącym Miśkiem mam na zdjęciu uwiecznioną...

Luiza super brzuch:-) Nie masz problemu ze zmieszczeniem się tu i tam? Bo ja czasami zapominam, że nie wszędzie się zmieszczę. Trochę tak, jakbym nagle zaczęła jeździć wielkim samochodem i zapominała, ze nie wszędzie dam radę zaparkować:-D

Petinka ja wczoraj właśnie się zaklinowałam w pokoju dziecięcym. Były meble poodsuwane przed malowaniem i nie pomyślałam ,że moge się nie zmieścic.:-)

Petinka - ładne zdjątka :)
Mój Dzidziuch rzeczywiście unika paparazzich, ale po wyjściu z ukrycia nie będzie miał raczej wyjścia i zostanie zmuszony do pozowania ... o ile się Luby zmobilizuje i kupi porządną cyfrówkę...

Cyniczna po Twoim poście przypomniałam sobie jak mojego synka chciałam "uszczęścliwic" sesją zdjęciową. Skończyło sie na tym że mąż go zabierał zapłakanego jak najdalej ode mnie:rofl2: Ale zdjęcia wyszły przepiekne:-p

ja mam 163 cm wzrostu, tak żebyście miały dla porównania ;-);-)

Asheara, Ty to taka długonoga laska jesteś;-);-) :*
Aż sobie też zajrzę na te pierwsze strony, pamiętam że pierwsze zdjęcie brzuszka wrzuciłam po powrocie ze szpitala...

Ej, a jak z Waszymi pępkami? Mój się totalnie rozciągnął, normalnie gładka skóra się zrobiła no i lekko wystaje na zew taki bąbel - na zdjęciu z profilu widać, ale ten bąbel, to jak stoję albo siedzę po jak leżę, to tak jak pisałam wcześniej - pępka nie ma :D :D

Ja? Długonoga? Teraz mi to się raczej jakieś paróweczki zamiast nóg robia :-D
A co do pepka to moje utrapienie.. wystaje caly, a nad pepkiem porozrywalo mi skore [tak go wysadzilo].. zaczynaja mi sie tam robic rozstepy, i strasznie mnie to szczypie i swedzi :no: czuje jakby ta mała kluska, chciala wyjsc niemal przez pepek :sorry: Pstrykne dzis fotkę to pokazę.

To ja z wczoraj widać jak mi brzuch opadł między piersi mogę włożyć dłoń spokojnie.

No no no... rzeczywiscie opadl! A tu tyle przejsc, a Ty tak slicznie wygladasz :tak:

Ja? Długonoga? Teraz mi to się raczej jakieś paróweczki zamiast nóg robia :-D
A co do pepka to moje utrapienie.. wystaje caly, a nad pepkiem porozrywalo mi skore [tak go wysadzilo].. zaczynaja mi sie tam robic rozstepy, i strasznie mnie to szczypie i swedzi :no: czuje jakby ta mała kluska, chciala wyjsc niemal przez pepek :sorry: Pstrykne dzis fotkę to pokazę.

No no no... rzeczywiscie opadl! A tu tyle przejsc, a Ty tak slicznie wygladasz :tak:

A dziękuję :-D fajnie coś takiego słyszeć.

Śliczne brzuszki :-D :-D :-D Uwielbiam brzuszki ciążowe :-D
Mi pępek też spłaszczyło i rozciągnęło :-p I też taki maleńki bąbelek wystaje :-p Chyba, że Mała dupkę wypnie, wtedy jest większy ;-)

reklama
No wiec przedstawiam moj brzuchol :-)
33990699.jpg

I od przodu... mała masakra. Skóra nad pepkiem jest tak rozciągnieta, że flesz mi się odbil :-D:-D:-D Na zdjęciu nie widać ale pępek jest na maksa wysadzony, a nad nim rozstepy.. :wściekła/y:

54185669.jpg

Do góry