reklama
Guziczek87
Pracująca mamuśka
pszczółka maja
Fanka BB :)
Luiza super brzuch:-) Nie masz problemu ze zmieszczeniem się tu i tam? Bo ja czasami zapominam, że nie wszędzie się zmieszczę. Trochę tak, jakbym nagle zaczęła jeździć wielkim samochodem i zapominała, ze nie wszędzie dam radę zaparkować
ja tak mam:-) nie raz kogoś w kolejce brzuchem szturcham, albo wchodząc pod prysznic brzuchem zawadzam. jakoś zapominam że mi urósł , ale jeszcze mies i zacznie pewnie znikać. jakoś mi dziwnie że niedługo brzucha nie będzie i nikt tam nie będzie się wiercił
medeuska
październikowa mama'09
a mi nieMi tez żal, że już niedługo nie będę miała tego brzucha
juz sie nie moge doczekac az założe mój nowy płaszczyk z Tiffi w rozmiarze XS, ktory dzisiaj wyczaiłam 559 zł taniej
mayo
Ja z jednej strony chcialabym juz byc "po" a z drugiej to tak pusto mi bedzie w brzuszku bez tej malej istotki. Moze jestem tez troche egoistka,bo teraz mam maluszka tylko dla siebie a potem jak ktos inny bedzie go bral na rece itp (oczywiscie nie mam na mysli M) to chyba bede zazdrosna;-)
A oto my dzisiaj,tj 35t3d,rano maluszek byl nisko a teraz znow sie "podciagnal";-)
A oto my dzisiaj,tj 35t3d,rano maluszek byl nisko a teraz znow sie "podciagnal";-)
Załączniki
boozqowa
Październik 09'
mayo śliczny brzuszek, bardzo zgrabny. Ale tak jak mówisz, jeszcze niedawno wszystkie czekałyśmy aż nam choć minimalnie brzuszki wyskoczą, a teraz już prawie na finiszu...
Amelkowa
a mi nie:-d
juz sie nie moge doczekac az założe mój nowy płaszczyk z tiffi w rozmiarze xs, ktory dzisiaj wyczaiłam 559 zł taniej
:-d:-d:-d
nutria
Mama X 2009
ja tak mam:-) nie raz kogoś w kolejce brzuchem szturcham, albo wchodząc pod prysznic brzuchem zawadzam. jakoś zapominam że mi urósł , ale jeszcze mies i zacznie pewnie znikać. jakoś mi dziwnie że niedługo brzucha nie będzie i nikt tam nie będzie się wiercił
tak tak !!
szczególnie śmiesznie jak chcę przejść koło czegoś - chociażby koło drzwi, czy komody
a jak zsiadam z roweru, to muszę ostrożnie, by nie zawadzić o kierownicę;-)
dziewczyny - brzuszki macie przecudowne.
i wiecie- ja też się już do niego przyzwyczaiłam i aż szkoda będzie jak go nie będzie.
czy też macie już takie wrażenie, że tam już ni centymetra więcej dziecka się nie zmieści w środku? a ono rośnie i rośnie ciągle...
reklama
monisia1979
Brzuszki śliczne
Nutria,Ty się nie boisz rowerem jeździć????
Nutria,Ty się nie boisz rowerem jeździć????