reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

reklama
Hej dziewczyny to ja w zdaje się jakoś w 29 tyg. kurcze muszę więcej fotek wstawiać :-D:-D

Załączniki

• SDC10764.jpg
    SDC10764.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 138
Ech, ja też chcę nad morze :-:)-:)-(

Asheara no to rzeczywiście Cię wypchało, ja mam wrażenie że jeszcze mam luzik jeśli chodzi o skórę i brzusio spokojnie jeszcze trochę może urosnąć...

Luiza super brzuch:-) Nie masz problemu ze zmieszczeniem się tu i tam? Bo ja czasami zapominam, że nie wszędzie się zmieszczę. Trochę tak, jakbym nagle zaczęła jeździć wielkim samochodem i zapominała, ze nie wszędzie dam radę zaparkować:-D

ja tak mam:-) nie raz kogoś w kolejce brzuchem szturcham, albo wchodząc pod prysznic brzuchem zawadzam. jakoś zapominam że mi urósł :-D:-D, ale jeszcze mies i zacznie pewnie znikać. jakoś mi dziwnie że niedługo brzucha nie będzie i nikt tam nie będzie się wiercił :eek::eek:

Ja z jednej strony chcialabym juz byc "po" a z drugiej to tak pusto mi bedzie w brzuszku bez tej malej istotki. Moze jestem tez troche egoistka,bo teraz mam maluszka tylko dla siebie a potem jak ktos inny bedzie go bral na rece itp (oczywiscie nie mam na mysli M) to chyba bede zazdrosna;-):-D
A oto my dzisiaj,tj 35t3d,rano maluszek byl nisko a teraz znow sie "podciagnal";-)

Załączniki

• 100_3531 - Copy.JPG
    100_3531 - Copy.JPG
    42,4 KB · Wyświetleń: 65
mayo śliczny brzuszek, bardzo zgrabny. Ale tak jak mówisz, jeszcze niedawno wszystkie czekałyśmy aż nam choć minimalnie brzuszki wyskoczą, a teraz już prawie na finiszu...

ja tak mam:-) nie raz kogoś w kolejce brzuchem szturcham, albo wchodząc pod prysznic brzuchem zawadzam. jakoś zapominam że mi urósł :-D:-D, ale jeszcze mies i zacznie pewnie znikać. jakoś mi dziwnie że niedługo brzucha nie będzie i nikt tam nie będzie się wiercił :eek::eek:

tak tak !!
szczególnie śmiesznie jak chcę przejść koło czegoś - chociażby koło drzwi, czy komody :tak:
a jak zsiadam z roweru, to muszę ostrożnie, by nie zawadzić o kierownicę;-)

dziewczyny - brzuszki macie przecudowne.

i wiecie- ja też się już do niego przyzwyczaiłam i aż szkoda będzie jak go nie będzie.

czy też macie już takie wrażenie, że tam już ni centymetra więcej dziecka się nie zmieści w środku? a ono rośnie i rośnie ciągle... :eek:

reklama
Do góry