reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

reklama
Hej dziewczyny to ja w zdaje się jakoś w 29 tyg. kurcze muszę więcej fotek wstawiać :-D:-D

Załączniki

• SDC10764.jpg
    SDC10764.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 136
Ech, ja też chcę nad morze :-:)-:)-(

Asheara no to rzeczywiście Cię wypchało, ja mam wrażenie że jeszcze mam luzik jeśli chodzi o skórę i brzusio spokojnie jeszcze trochę może urosnąć...

Luiza super brzuch:-) Nie masz problemu ze zmieszczeniem się tu i tam? Bo ja czasami zapominam, że nie wszędzie się zmieszczę. Trochę tak, jakbym nagle zaczęła jeździć wielkim samochodem i zapominała, ze nie wszędzie dam radę zaparkować:-D

ja tak mam:-) nie raz kogoś w kolejce brzuchem szturcham, albo wchodząc pod prysznic brzuchem zawadzam. jakoś zapominam że mi urósł :-D:-D, ale jeszcze mies i zacznie pewnie znikać. jakoś mi dziwnie że niedługo brzucha nie będzie i nikt tam nie będzie się wiercił :eek::eek:

Ja z jednej strony chcialabym juz byc "po" a z drugiej to tak pusto mi bedzie w brzuszku bez tej malej istotki. Moze jestem tez troche egoistka,bo teraz mam maluszka tylko dla siebie a potem jak ktos inny bedzie go bral na rece itp (oczywiscie nie mam na mysli M) to chyba bede zazdrosna;-):-D
A oto my dzisiaj,tj 35t3d,rano maluszek byl nisko a teraz znow sie "podciagnal";-)

Załączniki

• 100_3531 - Copy.JPG
    100_3531 - Copy.JPG
    42,4 KB · Wyświetleń: 63
mayo śliczny brzuszek, bardzo zgrabny. Ale tak jak mówisz, jeszcze niedawno wszystkie czekałyśmy aż nam choć minimalnie brzuszki wyskoczą, a teraz już prawie na finiszu...

ja tak mam:-) nie raz kogoś w kolejce brzuchem szturcham, albo wchodząc pod prysznic brzuchem zawadzam. jakoś zapominam że mi urósł :-D:-D, ale jeszcze mies i zacznie pewnie znikać. jakoś mi dziwnie że niedługo brzucha nie będzie i nikt tam nie będzie się wiercił :eek::eek:

tak tak !!
szczególnie śmiesznie jak chcę przejść koło czegoś - chociażby koło drzwi, czy komody :tak:
a jak zsiadam z roweru, to muszę ostrożnie, by nie zawadzić o kierownicę;-)

dziewczyny - brzuszki macie przecudowne.

i wiecie- ja też się już do niego przyzwyczaiłam i aż szkoda będzie jak go nie będzie.

czy też macie już takie wrażenie, że tam już ni centymetra więcej dziecka się nie zmieści w środku? a ono rośnie i rośnie ciągle... :eek:

reklama
Do góry