reklama
kinguś
Nie poddam się
To my dziś- 37 tc
Lanselotka
Fanka BB :)
Bardzo zgraby brzusio
Guziczek87
Pracująca mamuśka
dziewczyny śliczne brzucholki takie już dorodne
Lanselotka super sweterek;-)
A wracając do tematu sexów To mój się boi i jak dyskutujemy o łóżżkowych sprawach to ja zawsze "no chociaż mnie dotknij za nóżkę przecież nie zacznę cała świecić na czerwono" on wtedy w śmiech..... Zawsze działa
Lanselotka super sweterek;-)
A wracając do tematu sexów To mój się boi i jak dyskutujemy o łóżżkowych sprawach to ja zawsze "no chociaż mnie dotknij za nóżkę przecież nie zacznę cała świecić na czerwono" on wtedy w śmiech..... Zawsze działa
pszczółka maja
Ja wczoraj mówie do mojego że już możemy, a on że nie bardzo bo to przyśpieszy poród i że to jak bawić się igłą z balonem
elisabeth
Październik '06 i '09
Kinguś malutki ten Twój brzuszek i dlatego taki uroczy... ale jak już się rozpakujesz to proszę o wstawienie takiej symulacji, jak to w ciągu całej ciąży ten brzuszek Ci rósł, bo Ty chyba cały czas w tej samej pozycji zdjątka robisz, więc u Ciebie to będzie fajnie widać...
Pszczółko świetne porównanie...bawić się igła z balonem
Pszczółko świetne porównanie...bawić się igła z balonem
kinguś
Nie poddam się
Ale jaka fajna zabawa ;-);-)Ja wczoraj mówie do mojego że już możemy, a on że nie bardzo bo to przyśpieszy poród i że to jak bawić się igłą z balonem
Dobry pomysł, rzeczywiście zawsze robię przy tej samej ścianie i w tej samej pozycjiKinguś malutki ten Twój brzuszek i dlatego taki uroczy... ale jak już się rozpakujesz to proszę o wstawienie takiej symulacji, jak to w ciągu całej ciąży ten brzuszek Ci rósł, bo Ty chyba cały czas w tej samej pozycji zdjątka robisz, więc u Ciebie to będzie fajnie widać...
Karolinusia
Ja wczoraj mówie do mojego że już możemy, a on że nie bardzo bo to przyśpieszy poród i że to jak bawić się igłą z balonem
ja już Damianowi powiedziałam, że tak za tydzień półtora zaczynamy "pomagać" Małej... bo potem "plac zabaw" będzie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo zamknięty.
reklama
monisia1979
ja już Damianowi powiedziałam, że tak za tydzień półtora zaczynamy "pomagać" Małej... bo potem "plac zabaw" będzie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo zamknięty.
dobre
Kinguś,brzuszek śliczny i zgrabniutki