reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

No nieeeee.. To już na każdym wątku o tych seksach piszecie? :-D Wrrr...
Wiecie, co? Na mnie by żelki nie podziałały :-D

A wracając do tematu :-D Śliczne brzuszki :tak: Zgrabniutkie :tak: I Laski też laski :-D

reklama
dziewczyny śliczne brzucholki takie już dorodne:tak::tak:
Lanselotka super sweterek;-)

A wracając do tematu sexów:-D:-D:-D To mój się boi i jak dyskutujemy o łóżżkowych sprawach to ja zawsze "no chociaż mnie dotknij za nóżkę przecież nie zacznę cała świecić na czerwono" on wtedy w śmiech..... Zawsze działa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kinguś malutki ten Twój brzuszek i dlatego taki uroczy... ale jak już się rozpakujesz to proszę o wstawienie takiej symulacji, jak to w ciągu całej ciąży ten brzuszek Ci rósł, bo Ty chyba cały czas w tej samej pozycji zdjątka robisz, więc u Ciebie to będzie fajnie widać...

Pszczółko świetne porównanie...bawić się igła z balonem:-D:-D:-D

Ja wczoraj mówie do mojego że już możemy, a on że nie bardzo bo to przyśpieszy poród i że to jak bawić się igłą z balonem:eek:
Ale jaka fajna zabawa ;-);-)

Kinguś malutki ten Twój brzuszek i dlatego taki uroczy... ale jak już się rozpakujesz to proszę o wstawienie takiej symulacji, jak to w ciągu całej ciąży ten brzuszek Ci rósł, bo Ty chyba cały czas w tej samej pozycji zdjątka robisz, więc u Ciebie to będzie fajnie widać...
Dobry pomysł, rzeczywiście zawsze robię przy tej samej ścianie i w tej samej pozycji :-D

Piękne jesteście kobietki z Waszymi brzuszkami!:tak::tak::tak:

Mi się ostatnio seks tylko śni...
ech...

Ja w piątek skończę 38 tygodni to zrobię zdjęcie, jakoś mnie ostatnio do tego nie ciągnie...:no::no:

reklama
Do góry