reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszków

reklama
to mój brzuchol z 34,1 tc

flwrif.jpg

elizabeth:-D :-D:-D:-D piękny brzusio:happy:

Cholera, jakie my zgrabne wszystkie w tej ciąży. I nie ważne, czy to 3 miesiąc, czy 9! Ja to się dziwię tym naszym chłopom, że nie mają ochoty na figle z nami... No nie dogodzisz... ;-)

Dzięki dziewczyny:-):tak:

Kinguś... ogromny? a z której strony?:-D

Lansoletka Twój już dosyć nisko jest...

Boozqowa,a kto powiedział, że nie mają? jak chcesz to ja Ci swojego m podeślę, bo on mnie straszy, ze jak urodzę to mi spokoju nie da... bo ja go teraz na dystans trzymam;-)

Nosz cholera... Elisabeth, trzeba było wcześniej powiedzieć, ja już żelki wybrałam :-p Powiem tylko tyle, że masz szczęście, mój to zachowuje się jakby to on był w ciąży:-) A przed zajściem to role były odwrócone. Ja nie miałam ochoty, a on o każdej porze dnia i nocy.
Ehhhhhhhhh... Gdzie te czasy... :-(
:-D :-D :-D

reklama
Boozqowa , Petinka:-D:-D:-D
sęk w tym, że ja też mam ochotę, tylko się boję:zawstydzona/y:
eee, a może ja swojemu też żelki zaproponuję?:dry:

Do góry