reklama
Oj, Catedra, Babo wstrętna Tylko byś narzekała i narzekała, ja nie wiem Eh, te kobiety, zawsze coś im nie pasuje Aż się Ninka zbulwersowała i pokopała mi żebra, bo Catedra takie głupoty gada
Catedra, Nina przesyła Ci kopa! I wszystkim Mamom, które narzekają też, o!
Catedra, Nina przesyła Ci kopa! I wszystkim Mamom, które narzekają też, o!
monisia1979
Fanka BB :)
Catedro,brzunio śliczny
Daizee,masz racje,ja tez cały czas w japonkach śmigam,ale jesieni to się boję,bo przecież w październiku nie będę w klapkach biegać,no chyba,ze to będzie polska,złota jesień;-);-);-)
Daizee,masz racje,ja tez cały czas w japonkach śmigam,ale jesieni to się boję,bo przecież w październiku nie będę w klapkach biegać,no chyba,ze to będzie polska,złota jesień;-);-);-)
Śliczne brzuszki dziewczyny!
Ja też chodze w japonkach, ale to moje ulubione obuwie od kilku lat, w tamtym roku chodziłam w nich do października. A ja jak się robi zimno to od razu wskakuje w emu ciepłe i mega wygodne są długie i krótkie kupuje na allegro, niekoniecznie orginały bo są drogie ale te tańsze też są super , Już jedna para czeka na wyjazd na godzine 0 ,polecam:-)
Ja też chodze w japonkach, ale to moje ulubione obuwie od kilku lat, w tamtym roku chodziłam w nich do października. A ja jak się robi zimno to od razu wskakuje w emu ciepłe i mega wygodne są długie i krótkie kupuje na allegro, niekoniecznie orginały bo są drogie ale te tańsze też są super , Już jedna para czeka na wyjazd na godzine 0 ,polecam:-)
Śliczne brzuszki dziewczyny!
Ja tez staram sie jak najdłużej śmigać czy w japonkach czy innych klapeczkach kupiłam sopie takie balerinki z myśla o wrześniu i październiku ale coś czuję, że niestety już noga ni w nie nie wejdzie jak jeszcze chodziłam do pracy to koleżanki mówiły mi, że im stopy urosły po ciąży jak to jest dośwadczone Mamuśki z tymi stopami?
Dentico ja też myślałam o tych "tańszych emu" ;-)ale się boję, że nogi w nich się będą strasznie gotować - jak masz już sprawdzone z allegro daj namiary na sprzedawcę jeśli możesz :-)
mi juz stopa urosla ... nie umie wsadzic do zadnych adidasow balerinek a gdzie tam na obcasie haha
chodze caly czas w japonkach i klapkach chodz japonki sa lepsze...stopa rosnie w ciazy bo zbiera sie woda w organizmie
Tak niunia to to wiem - sama miałam ogromne problemy z puchnięciem to wtedy nawet z obszernycg japonek stopa mi wypływala :-) mi dziewczyny mówiły, że po urodzeniu już stopy zostały większe nawet i o rozmiar o to się pytam Mamusiek, czy faktycznie po porodzie stopy zostały większe, czy głupot mi w pracy naopowiadały?
Karolinusia
Tak niunia to to wiem - sama miałam ogromne problemy z puchnięciem to wtedy nawet z obszernycg japonek stopa mi wypływala :-) mi dziewczyny mówiły, że po urodzeniu już stopy zostały większe nawet i o rozmiar o to się pytam Mamusiek, czy faktycznie po porodzie stopy zostały większe, czy głupot mi w pracy naopowiadały?
mnie na szczęście nic nie puchnie i nie rosnie, ale podobno stopy potrafią się powiększyć i tak już zostają.
medeuska
październikowa mama'09
kurcze nie strasz-mi tak za bardzos ie nie powieksylo- minimalnie- wchodze do moich butów ale troszke są ciasnawe- a ja mam tyle butów ze hoho!! i jakbym miala sie do nich nei zmiescic pozniej to bym sie chyba załamalamnie na szczęście nic nie puchnie i nie rosnie, ale podobno stopy potrafią się powiększyć i tak już zostają.
jeszcze teraz niedawno takie śliczne sobie kupiłam na "po ciąży" nie potrafiłam sie oprzec na wypredaży
reklama
Karolinusia
kurcze nie strasz-mi tak za bardzos ie nie powieksylo- minimalnie- wchodze do moich butów ale troszke są ciasnawe- a ja mam tyle butów ze hoho!! i jakbym miala sie do nich nei zmiescic pozniej to bym sie chyba załamala
jeszcze teraz niedawno takie śliczne sobie kupiłam na "po ciąży" nie potrafiłam sie oprzec na wypredaży
MAM ten sam problem, butów mam więcej niż gaci
jedne cudne klapeczki z Prima Moda miałam ubrane dokładnie jeden raz, ale to ze względu na 12cm obcas, a nie na puchnięcie.Mam nadzieję, że moja "kolekcja" bedzie na mnie dobra, ale raczej powinna byc dobra skoro nic mi nie puchnie...
chyba sobie poprzymierzam dziś buty...
a TY MEDEUSKA też tak masz, że kupujesz buty na rózne okazje, ubierasz raz, a potem leżą sobie w kartoniku i po prostu "są" w kolekcji??
ja czasmi mam napady zakupocholizmu i kupuję buty tylko po to by je mieć... a potem ewentualnie myślę do czego by je tu założyć.
to już choroba chyba.