reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

reklama
Oj, Catedra, Babo wstrętna :-D :-D Tylko byś narzekała i narzekała, ja nie wiem :-D Eh, te kobiety, zawsze coś im nie pasuje :-D Aż się Ninka zbulwersowała i pokopała mi żebra, bo Catedra takie głupoty gada :-D :-D :-D
Catedra, Nina przesyła Ci kopa! :-D :-D I wszystkim Mamom, które narzekają też, o! :-p

Catedro,brzunio śliczny:tak::tak::tak:
Daizee,masz racje,ja tez cały czas w japonkach śmigam,ale jesieni to się boję,bo przecież w październiku nie będę w klapkach biegać,no chyba,ze to będzie polska,złota jesień;-);-);-)

Śliczne brzuszki dziewczyny!:tak::-D
Ja też chodze w japonkach, ale to moje ulubione obuwie od kilku lat, w tamtym roku chodziłam w nich do października. A ja jak się robi zimno to od razu wskakuje w emu ciepłe i mega wygodne są długie i krótkie kupuje na allegro, niekoniecznie orginały bo są drogie ale te tańsze też są super:happy: , Już jedna para czeka na wyjazd na godzine 0 ,polecam:szok::-)

Śliczne brzuszki dziewczyny!:tak::-D
Ja też chodze w japonkach, ale to moje ulubione obuwie od kilku lat, w tamtym roku chodziłam w nich do października. A ja jak się robi zimno to od razu wskakuje w emu ciepłe i mega wygodne są długie i krótkie kupuje na allegro, niekoniecznie orginały bo są drogie ale te tańsze też są super:happy: , Już jedna para czeka na wyjazd na godzine 0 ,polecam:szok::-)

Ja tez staram sie jak najdłużej śmigać czy w japonkach czy innych klapeczkach :happy: kupiłam sopie takie balerinki z myśla o wrześniu i październiku ale coś czuję, że niestety już noga ni w nie nie wejdzie :no: jak jeszcze chodziłam do pracy to koleżanki mówiły mi, że im stopy urosły po ciąży :oo: jak to jest dośwadczone Mamuśki z tymi stopami?
Dentico ja też myślałam o tych "tańszych emu" ;-)ale się boję, że nogi w nich się będą strasznie gotować - jak masz już sprawdzone z allegro daj namiary na sprzedawcę jeśli możesz :-)

mi juz stopa urosla ... nie umie wsadzic do zadnych adidasow balerinek a gdzie tam na obcasie haha
chodze caly czas w japonkach i klapkach chodz japonki sa lepsze...stopa rosnie w ciazy bo zbiera sie woda w organizmie

mi juz stopa urosla ... nie umie wsadzic do zadnych adidasow balerinek a gdzie tam na obcasie haha
chodze caly czas w japonkach i klapkach chodz japonki sa lepsze...stopa rosnie w ciazy bo zbiera sie woda w organizmie

Tak niunia to to wiem - sama miałam ogromne problemy z puchnięciem to wtedy nawet z obszernycg japonek stopa mi wypływala :-) mi dziewczyny mówiły, że po urodzeniu już stopy zostały większe nawet i o rozmiar :szok: o to się pytam Mamusiek, czy faktycznie po porodzie stopy zostały większe, czy głupot mi w pracy naopowiadały?

Tak niunia to to wiem - sama miałam ogromne problemy z puchnięciem to wtedy nawet z obszernycg japonek stopa mi wypływala :-) mi dziewczyny mówiły, że po urodzeniu już stopy zostały większe nawet i o rozmiar :szok: o to się pytam Mamusiek, czy faktycznie po porodzie stopy zostały większe, czy głupot mi w pracy naopowiadały?

mnie na szczęście nic nie puchnie i nie rosnie, ale podobno stopy potrafią się powiększyć i tak już zostają.

mnie na szczęście nic nie puchnie i nie rosnie, ale podobno stopy potrafią się powiększyć i tak już zostają.
kurcze nie strasz-mi tak za bardzos ie nie powieksylo- minimalnie- wchodze do moich butów ale troszke są ciasnawe- a ja mam tyle butów ze hoho!! i jakbym miala sie do nich nei zmiescic pozniej to bym sie chyba załamala:baffled:

jeszcze teraz niedawno takie śliczne sobie kupiłam na "po ciąży" nie potrafiłam sie oprzec na wypredaży:baffled::baffled::baffled:

reklama
kurcze nie strasz-mi tak za bardzos ie nie powieksylo- minimalnie- wchodze do moich butów ale troszke są ciasnawe- a ja mam tyle butów ze hoho!! i jakbym miala sie do nich nei zmiescic pozniej to bym sie chyba załamala:baffled:

jeszcze teraz niedawno takie śliczne sobie kupiłam na "po ciąży" nie potrafiłam sie oprzec na wypredaży:baffled::baffled::baffled:

MAM ten sam problem, butów mam więcej niż gaci:-D
jedne cudne klapeczki z Prima Moda miałam ubrane dokładnie jeden raz, ale to ze względu na 12cm obcas, a nie na puchnięcie.Mam nadzieję, że moja "kolekcja" bedzie na mnie dobra, ale raczej powinna byc dobra skoro nic mi nie puchnie...
chyba sobie poprzymierzam dziś buty...
a TY MEDEUSKA też tak masz, że kupujesz buty na rózne okazje, ubierasz raz, a potem leżą sobie w kartoniku i po prostu "są" w kolekcji??

ja czasmi mam napady zakupocholizmu i kupuję buty tylko po to by je mieć... a potem ewentualnie myślę do czego by je tu założyć.

to już choroba chyba.:baffled:

Do góry