reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

no to teraz kolej na moj brzuszek.zaluje ze nie robilam zdjec co mies jak wy, ale kurcze aparatu nie miałam, moj wredny typ powiedział że wyglądam jakbym zjadla 10 hamburgerów :)
25, 5 tc

Ostatnia edycja:
reklama
Pszczolko malusi ten brzuszek :) ale za to lepiej ci sie poruszac bedzie ja tez nei maam duzego maam zgrabny i powabny jak mowi tesciowa heh bo z takim wielkasnym to nawet sie ogolic ani zawiazac buta ani pazurkow pomalowac hehe wiec jak z dzidzia wszystko ok to super -> po ciazy zostanie ci mniej kilogramow :p

Mój M. to się doczekać nie może :-D:-D:-D:-D
:-D:-D Ja jeszcze daję radę, nawet ostatnio sobie sama malowałam paznokcie u nóżek ;-);-)
Śliczny brzusio :tak:

Powiedzcie czy widac roznice?
Widać:-) Inne jest ułożenie brzusia :tak:

Jeszcze wstawie zdjecie w calej okazalosci, tzn. ubrana :)
W ubranku wygląda na mniejszy, ja też tak mam :tak:

no to teraz kolej na moj brzuszek.zaluje ze nie robilam zdjec co mies jak wy, ale kurcze aparatu nie miałam, moj wredny typ powiedział że wyglądam jakbym zjadla 10 hamburgerów :)
25, 5 tc
Śliczny zgrabniutki brzuszek.
Mój mi ciągle mówi, że mu jedna piłka zginęła :baffled::baffled:

Muszę przyznać, że mamy niezły rozrzut ;-)

przepięknościowe macie dziewczyny brzuchy :)
Ja mam tak śmiesznie, że moja koleżanka jest "młodsza" o 3 tygodnie, i nasi wspólni znajomi zawsze się dziwią, gdy się dowiadują, że ja mam wcześniej termin o prawie miesiąc... ;-)

co prawda to prawda, na żywo trochę większy jest ;-)
początkowo to bardzo się przejmowałam że mam taki mały, a właściwie brak brzuszka. nawet ostatnio jak siedziałam w kolejce do gina to dziewczyna w 4 mc miała większy niż ja.:confused: lekarz powiedział, że wszystko jest wporządku, dziecko jak na swój tydzień ma normalną wagę, więc się tym nie przejmuję. pozatym przeczytałam w poradniku dla ciężarnych, że u kobiet które mają silniejsze mięśnie brzucha, brzuszek pojawia się później (m.in. dlatego w drugiej ciąży brzuszek pojawia się wcześniej). nie weim czy prawda, ale że kiedyś dość intensywnie uprawiałam sport to jakoś mnie to uspokoiło.

reklama
A ja mam już arbuza :-D
Wszyscy dziwią się że taki duży ale gdy spotykam jakąś ciężarną z podobnym terminem do mojego to nie wydaje się być taki duży.

Do góry