reklama
Ja już powoli to nawet z lusterkiem rady nie daję, bo musiałabym mieć takie super hiper powiększające, żeby coś widzieć w nim
Ale rozstępy mam stare. W tamtej ciąży mi się wystarczająco dużo porobiło, żeby mi się nie daj bosze porobiły i w tej
Ale rozstępy mam stare. W tamtej ciąży mi się wystarczająco dużo porobiło, żeby mi się nie daj bosze porobiły i w tej
monisia1979
Fanka BB :)
Ale Wy już macie duże te brzuchy, u mnie jeszcze trochę czasu minie zanim sama nie sięgnę. Po mnie od niedawna dopiero widać, że w ciąży jestem, a jak założę coś luźniejszego, to nawet można się nie domyślić.
No proszę,a ja ledwo się dowiedziałam,że w ciąży jestem i zaraz musiałam lecieć spodnie ciążowe kupić,bo w zwykłych na brzuchu się nie dopinały
mayo
Brzucholki to juz z dnia na dzien rosna
http://babystrology.com/tickers/bab...nt=Maja&year=2009&month=10&day=11&babycount=1
http://babystrology.com/tickers/bab...nt=Maja&year=2009&month=10&day=11&babycount=1
Załączniki
no u mnie brzusio też rośnie w miarę choć pewnie dopiero później zacznie szybciej a w ogóle ostatnio się ważyłam i w 2 tyg prawie 4 kg przytyłam hi hi mój rekord bo jak chodziłam na wizyty kontrolne do gin to jak mnie ważyła pielęgniarka to raptem po pare deko nabierałam na wadze az sie sama dziwiłam że w sumie brzusio rosnie a waga ledwo co drgnie więc teraz juz wiem że dzidzius się robi większy
Co do rozstępów na brzuchu nie widać jak narazie i bym bardzooo ale to bardzooo chiała żeby tak zostało hehe owszem mam na bioderkach i troche na udach ale to stare i w sumie za bardzo nie widoczne bo jasniutkie ale troszke sie boje że po porodzie bardziej sie uwidocznia i co najgorsze dojdą nowe :/
Co do golenia hehehe sie uśmiałam ja w sumie sama jeszcze daje rade choć nie jest już lekko i raczej do końca będe sie sama starać to robic bo mi jakos by było nie zręcznie prosic M żeby mi tam... a jak juz będzie duży brzusio i nie bedę dawała rady sięgnąć to wezmę maszynke do włosów mojego M ustawie na "zero" i lecimyyyy hahahaha
Co do rozstępów na brzuchu nie widać jak narazie i bym bardzooo ale to bardzooo chiała żeby tak zostało hehe owszem mam na bioderkach i troche na udach ale to stare i w sumie za bardzo nie widoczne bo jasniutkie ale troszke sie boje że po porodzie bardziej sie uwidocznia i co najgorsze dojdą nowe :/
Co do golenia hehehe sie uśmiałam ja w sumie sama jeszcze daje rade choć nie jest już lekko i raczej do końca będe sie sama starać to robic bo mi jakos by było nie zręcznie prosic M żeby mi tam... a jak juz będzie duży brzusio i nie bedę dawała rady sięgnąć to wezmę maszynke do włosów mojego M ustawie na "zero" i lecimyyyy hahahaha
reklama
monisia1979
Na moje niewprawne wprawdzie oko,to ten brzuszek z 24 tygodnia,jest jakby bardziej poszedł do przodu,jakby Dzidziuś się wypychał;-).No i wysoko masz ten brzuszek.Ale w ubraniu wydaje się być mniejszy
Super jest i z cudowną zawartością:-):-):-)
Super jest i z cudowną zawartością:-):-):-)