reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

reklama
Ja już powoli to nawet z lusterkiem rady nie daję, bo musiałabym mieć takie super hiper powiększające, żeby coś widzieć w nim :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale rozstępy mam stare. W tamtej ciąży mi się wystarczająco dużo porobiło, żeby mi się nie daj bosze porobiły i w tej :baffled:

Ale Wy już macie duże te brzuchy:szok:, u mnie jeszcze trochę czasu minie zanim sama nie sięgnę. Po mnie od niedawna dopiero widać, że w ciąży jestem, a jak założę coś luźniejszego, to nawet można się nie domyślić.

No proszę,a ja ledwo się dowiedziałam,że w ciąży jestem i zaraz musiałam lecieć spodnie ciążowe kupić,bo w zwykłych na brzuchu się nie dopinały:-D:-D:-D

Załączniki

• 100_3407 (2).jpg
    100_3407 (2).jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 59
no u mnie brzusio też rośnie w miarę choć pewnie dopiero później zacznie szybciej a w ogóle ostatnio się ważyłam i w 2 tyg prawie 4 kg przytyłam hi hi mój rekord bo jak chodziłam na wizyty kontrolne do gin to jak mnie ważyła pielęgniarka to raptem po pare deko nabierałam na wadze az sie sama dziwiłam że w sumie brzusio rosnie a waga ledwo co drgnie więc teraz juz wiem że dzidzius się robi większy :)
Co do rozstępów na brzuchu nie widać jak narazie i bym bardzooo ale to bardzooo chiała żeby tak zostało hehe owszem mam na bioderkach i troche na udach ale to stare i w sumie za bardzo nie widoczne bo jasniutkie ale troszke sie boje że po porodzie bardziej sie uwidocznia i co najgorsze dojdą nowe :/
Co do golenia hehehe sie uśmiałam ja w sumie sama jeszcze daje rade choć nie jest już lekko i raczej do końca będe sie sama starać to robic bo mi jakos by było nie zręcznie prosic M żeby mi tam...:) a jak juz będzie duży brzusio i nie bedę dawała rady sięgnąć to wezmę maszynke do włosów mojego M ustawie na "zero" i lecimyyyy hahahaha :p

No to ja sie pochwale zdjeciami.
Pierwsze zdjecie jest z 22 tc, a drugie z 24 tc.

Powiedzcie czy widac roznice?

Załączniki

• 22 tc 1 dc.JPG
    22 tc 1 dc.JPG
    34,1 KB · Wyświetleń: 46
  • 24 tc sam brzusio.jpg
    24 tc sam brzusio.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 53
Jeszcze wstawie zdjecie w calej okazalosci, tzn. ubrana :)

Załączniki

• 24 tc wyjście do pracy.jpg
    24 tc wyjście do pracy.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Na moje niewprawne wprawdzie oko,to ten brzuszek z 24 tygodnia,jest jakby bardziej poszedł do przodu,jakby Dzidziuś się wypychał;-).No i wysoko masz ten brzuszek.Ale w ubraniu wydaje się być mniejszy:tak:
Super jest i z cudowną zawartością:-):-):-)

Do góry