reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

pozatym przeczytałam w poradniku dla ciężarnych, że u kobiet które mają silniejsze mięśnie brzucha, brzuszek pojawia się później (m.in. dlatego w drugiej ciąży brzuszek pojawia się wcześniej). nie weim czy prawda, ale że kiedyś dość intensywnie uprawiałam sport to jakoś mnie to uspokoiło.

Hmmm,ja do momentu aż sie dowiedziałam,że w ciąży jestem na fitness biegałąm i Indoor Cycling,i nieskromnie powiem,że mięśnie brzucha miałam o.k,a mimo to brzuszek bardzo szybko mi wyskoczył:tak:;-):-)

reklama
Hmmm,ja do momentu aż sie dowiedziałam,że w ciąży jestem na fitness biegałąm i Indoor Cycling,i nieskromnie powiem,że mięśnie brzucha miałam o.k,a mimo to brzuszek bardzo szybko mi wyskoczył:tak:;-):-)

ja przez całe życie uprawiałam dość intensywne sporty, mięśnie miałam baaardzo silne (tańczyłam break dance) i mi wyskoczył brzunio na samiuteńkim początku...

ja ćwiczę taniec brzucha:tak: i przed ciążą mój brzuch nie był jakoś wybitnie wyrzeźbiony taki normalny:tak: ale jakoś szybko mi nie wyskoczył:no: przy pierwszej ciąży też długo nie miałam:no: chyba zależy od budowy wszystko:tak: poruszałabym biodrami przy rytmach arabskich;-):-p

o kurcze dziewczyny jakie macie hobby: break dance, taniec brzucha... super zazdroszczę wam, bo ja do tańca to nie zabardzo. wrodzony brak poczucia rytmu.
a co do brzuszka to jest trochę większy niż na zdjeciu. dzis siedzialam w przychodni tą nieszczęsną godzinę na badanie krwi do krzywej cukrowej i zaczepiła mnie położna, czy odebrałam ten bezpłatny zestaw dla ciężarnych. więc coś widać, choć napewno jest mniejszy niż u niektórych kobiet w 6 mies. ale cóż nic na to nie poradzę, a może to i dobrze :).
swoją drogą bardzo sympatyczna ta położna, ze się tak zainteresowała...

Ja tez robilam zdjecie brzuszka co tydzien/dwa od poczatku ciazy,siadl mi twardy dysk w PC i wszystkie stracilam ;(
O kurcze :-(

A ja mam już arbuza :-D.
Ale jaki słodziutki arbuzek :-D:-D:-D

ja przez całe życie uprawiałam dość intensywne sporty, mięśnie miałam baaardzo silne (tańczyłam break dance) i mi wyskoczył brzunio na samiuteńkim początku...
Ja też miałam silne mięśnie brzucha a piłeczka mi się szybko pojawiła ;-)

no a ja mam silne mięsnie brzucha i dlugo nie mialam brzucha:)

a to ja 22 t i 5 dni
picture8683.jpg

Ostatnia edycja:
Katarzynka, Ty to wogóle nie masz brzusia :szok: Nie masz co liczyć, że ktoś ustąpi Ci miejsca w autobusie :-p:-p:-p

I suwaczek Ci nawalił, tak jak mój. Musiałam zrobić nowy.

reklama
I co do silnych meisni brzucha to ja zawsze maialam taki maly miesien , przez 3 lata trenowalam pilke reczna gralam w zespole miasta ino roztyrzaskalam kolano :/ ale wydaje mi sie ze to nie od tego zalezy

Do góry