reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

guziczek wypluj to!!! ja chcę upałów!!!mam dość tego lata... jak tak ma być to ja juz chcę październik:angry: nie po to czekam cały rok na lato aby teraz spędzać go w deszczu:zawstydzona/y:

:-D:-D pewnie ze tez chce lato tylko ze by nie bylo zaraz 30 st i wiecej tak 24 mysle ze bylo by ok ale puki co nawet na 24 sie nie zanosi:confused:
Super brzuszki dziwczyny i wjakis super stanie bez rozstepow, widze ze kazda z nas dba aby wrog nie zaatakowal z nienacka.

reklama
:-D:-D pewnie ze tez chce lato tylko ze by nie bylo zaraz 30 st i wiecej tak 24 mysle ze bylo by ok ale puki co nawet na 24 sie nie zanosi:confused:
Super brzuszki dziwczyny i wjakis super stanie bez rozstepow, widze ze kazda z nas dba aby wrog nie zaatakowal z nienacka.

codziennie oliwka :-D od samego początku ciąży... zobaczymy co będzie potem:tak:

Co do rozstępów to mi już brak słów... Nie powiem, na brzuszku nie mam żadnego, w sumie to nie mam zbyt dużego brzucha. Jak byłam nie cały miesiąc temu u siebie na pomorzu to wszyscy do mnie " Boże, Martyna, gdzie Ty masz brzuch?? Ty na pewno jesteś w ciąży?" Notorycznie to słyszałam. Mi to nie przeszkadzało bo im dłużej mniejszy brzuch tym dłużej będzie mi wygodniej. Ale za to moje uda... Dziewczyny, ja już płakałam jak zobaczyłam, że od tyłka gdzieś do połowy ud z tyłu i od ich wewnętrznej strony jest pełno fioletowych krech;/ strasznie... jak mam jakieś dopasowane spodnie to normalnie ręką idzie wyczuć gdzie jest rozstęp. Jestem przerażona. Nawet nie wiem kiedy mi się takie zrobiły. I najgorsze jest to, że pewnie szybko nie przestaną... :(

ja na razie odpukać nic nowego nie mam...

kilka starych na tyłku i po jednym na każdym udzie, ale one od razu były białe i takie płytkie są...

U mnie dzięki Bogu też nic się nie pojawiło nowego. Mam kilka paskudnych rozstępów na boczkach, ale to starocie ;-)

Brzuch za to zrobił mi się strasznie szpiczasty. Mój M. ostatnio po tygodniowym niewidzeniu powiedział " O Boże Ty wyglądasz na dziewiąty miesiąć, co będzie dalej?" :shocked2::shocked2::shocked2: Eh na dole, to ja już sama się nie ogole ;-);-);-)
A dzisiaj basenik :-)

ja o goleniu tam nie powiem nic bo dawno tego nie robiłam i nie mogę się jakoś zebrać... Na szczęście wizyta u gina się zbliża to będę już musiała :-D:-D:-D

Gdy ja mojemu powiedziałam "albo mnie sam ogolisz, albo będzie busz" to on na to dosłownie w mgnieniu oka odpowiedział "Nie no, w ciąży jesteś, nie musisz":p Krótko, zwięźle i na temat:]

Mój się uśmiechnął. Tylko teraz nie wiem, czy to była odpowiedź "ok", czy "na głowe upadłaś" hmmm
O buszu nie ma mowy ;-) a strój kompielowy, a wizyta u lekarza. Nie ma mowy!!!
Jak będę musiała, to go zmuszę :-D:-D:-D

U mnie dzięki Bogu też nic się nie pojawiło nowego. Mam kilka paskudnych rozstępów na boczkach, ale to starocie ;-)

Brzuch za to zrobił mi się strasznie szpiczasty. Mój M. ostatnio po tygodniowym niewidzeniu powiedział " O Boże Ty wyglądasz na dziewiąty miesiąć, co będzie dalej?" :shocked2::shocked2::shocked2: Eh na dole, to ja już sama się nie ogole ;-);-);-)
A dzisiaj basenik :-)

Ja narazie jeszcze się ogolę,ale idzie mi to z coraz większym trudem;-),jak to się mówi-na czuja:-D:-D:-D.Potem mi będzie M.pomagał,tak jak w poprzedniej ciąży:tak:

reklama
Do góry