reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

FOtO LIPCOWYCH MALUSZKOW:)

reklama
joaszka-zaglosowalam i zrobie to jeszcze z telefonu.czy mozna z tego samego komputera wiecej razy?moja tez bierze udzial w konkursie do 31.01 ale chyba po raz ostatni (chyba ze nie trzeba bedzie glosowac) bo powiem ci ze dosyc irytujace.No ale i dla ciebie i dla mnie mam nadzieje ze wygramy.trzymam kciuki

joaszka zagłosowane;-)

eijf jakie rumieńce słodkie na polikach;-)

Nadia pt. ostatni raz pozuję na dziś i dawać jeść:-D

000_0011.jpg

jedyneczka-widze ze nasze roznia sie wiekowo tylko 2 dni:) swietna grzywe ma i widze ze dosyc pewnie siedzi w krzeselku.ja swojej jakos nie wsadzam jeszcze choc krzeselko stoi.szeleczki tez sa.sama nie wiem kiedy zaczac.

kropa-tak naprawde to nie wiem ile stopni ale mrozu nie bylo.dzis jest chyba 5 ale widze w prognozie ze i u nas niestety znow minus zagosci:( tu bez czapy bo to bylo tylko wlozenie do samochodu ktory stoi pod domem i wyciagniecie z samochodu kolo domu znajomych wiec bez sensu ubierac w zimowa kurtke,czapke,szalik itd.jako ze w samochodzie cieplo.

coreczka jedyneczki rzeczywiscie na starsza wyglada.pewnie przez te wloski.super sa.my to chyba z rok na takie poczekamy

eijf-słodki ten Twój Krasnal, bez dwóch zdań!:-)
jedyneczka-wiem, powtarzam się i innych, ale...Oczy Nadii są boskie!:-)
dziękujemy za głosy!

Można kilka razy z tego samego kompa, nawet ja mogę głosować, ale tak bez sensu głosować na swoje zdjęcie:-)

eijf- malutka przeslodko wyglada. Sliczną ma minke!

jedyneczka Nadia jest bombowa!!! Boziu oczy ma niesamowite i te wloski. mala pieknosc. I rzeczywiscie na starszą wyglada. Conajmniej na roczek

reklama
kropa-radek rewelacyjnie sobie radzi!slucha sie mamy bo rzeczywiscie pelznie szybko;) wyglada to troche jakby plywal na sucho ha ha.no i tez na starszego wyglada.ah wszystko te wlosy:))

Do góry