reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

FOtO LIPCOWYCH MALUSZKOW:)

Dzieki za mile slowa.

HII ejif juz jakis czas temu zauwazylam ze gusta mamy podobne.
U mnie w domu to jest duzo szarosci, bieli i czerni. Dzieciece pokoje tylko roz i blekit. A domek sama urzadziłam bo zajmuje sie projektowanie wnęrz :-)

Kornelka przebrana na wczorajszym balu jako cheeleandreka.

reklama
arlecia-swietny pomysl na przebranie (pewnie kiedys wykorzystam hi hi)u mnie to samo:czarno,bialo,szaro i jedynie u malej troche rozu.oj to ty bys mi pomoc mogla z tym domem bo ja czesto pomyslu nie mam:( a wracajac do zdjec sa naprawde fajne.szczegolnie corki i marcelka zasuwajacego wsrod misiow!poza tym dosyc pewnie juz chyba siedzi.(pewnie posadzony bo chyba jeszcze sam nie siada?)od dawna?

Dziekuje kochane,

Eijf Marcelek posadzony siedzi ładnie. Ale od tygodnia sam juz siada z pozycji na czworaka obkreca nozke i usiadzie :-)
A jesli chodzi o domek to z checia pomoge bo ja to kocham :-)

arlecia-to ja sie zglosze jak dom znajdziemy(mam nadzieje do wiosny):)ale podyskutujemy na innym watku bo nas tu zaraz pogodnia.
wow marcelek szybko sobie radzi z tym raczkowaniem i siadaniem.kiedy zaczel na czworaka?

Arlecia-tylko pogratulować tak ślicznej dwójki:-)
Eijf-zestawik pierwsza klasa, a buciki-superanckie:-)
Kropa-my lubimy Misie, chętnie kupimy:-D
Madzik-Jula spryciula:-)żeby tyłem pod kanapę?:-D

Dziękujemyza opinie:-)

ewcik
jak bławatki te oczęta, no mnie Marcelek to by wszystko sprzedał:-D

magdzia ślicznota słodka i ma taką opaskę jak Nadisia tylko jakoś jeszcze jej nie stroiłam w nią, muszę to zrobić bo jest sweet:-)

kacperek przystojniak starszy braciszek a lalunia zakopana w prezentach:-)

madzik Julcia ma policzusie jakby różem miźnięte:-) a jak już wyrasta z leżaczka, taka jestem duża i długonoga, będę laska że hej!:tak:

joaszka jaki twój M kreatywny:-D Ale ślicznej buzi we wszystkim ładnie:-p

magdzia ale grzywa:szok::tak:

tweenie cudna jestem dziewczynka, tylko buziaczka dać:-) I jak pięknie się podpiera.

marta kolejny słodziaczek a jakie rzęski długaśne :tak:

joaszka ale jej pięknie w niebieskim, oczy aż "mówią":-) I wypuść biedne dziecko z tego więzienia, ja bym pod tym spojrzeniem wymiękła:-D

mysza sama radość i ja Ci nie uwierzę że ta słodka pięknota was terroryzuje:-p:-D

eijf jaka panienka elegancka no no:tak: I minkę ma dostojną jakby była tego świadoma:-D

madzik ale Julci pięknie w takich barwach jak fiolet czy róż zgaszony !:tak: A gdzie ona tam wlazła pod łóżko:huh: Fajnie, nie musisz kanapy do odkurzania odsuwać:-D

kropa ja poproszę dwa:-D

arlecia Kornelka śliczna jest a Marcelek jak malowany:tak:

ewcik-no wlasnie koty takich zabaw raczej nie lubia.mam dwa i drugiej bym tak nie zaufala z mala ale tej nie przeszkadza jak ona ja dosyc mocno pociagnie za ucho (czasem kota ratowac musze) albo kopie ja nogami itd.zaraz po tej zabawie mala jadla na krzeselku tzn pila butelke a kot polozyl sie jej na kolanach (tez zdjecie z tego mam).na cale szczescie ten kotek nigdy nawet jako kociak nie wyciagnal do nas pazurkow

reklama
Do góry