reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

a ja rozpoczynajac 21 tydzien mam w pepku 78-79 cm
w najwiekszym miesjscu jakies 83 cm
i w ciagu 2 tygodni przytylam jakies 2 kg i teraz waze juz 58 kg:baffled:
no i oczywiscie spodnie ktore tydzien temu byly dobre teraz juz sie nie zapinaja...buuuuu!!!!!!!!

reklama
Maja- no fakrtycznie pieknie wygladasz z tym brzusiem :) A po zatym to cosie z toba dzialo, dawno cie nie bylo, wszytsko u ciebie ok, jak sprawy z mieszkaniem? Przygotowywania do swiat pelna para?

LILIann - no ja juz nie moge doczekac sie jak dolozysz jakies foteczki,jako mamusia blizniaczkow to musisz miec juz niezle duzego brzusiaka :-D
Mam nadzieje ze pomoge :

Jak piszesz odpowiedz na temat to zjezdzasz w dol strony i jest tam polecenie zarzadzaj zalacznikami :
Wchodzisz w zarzadznie i pojawi ci sie okienko :
i tam gdzie masz Browse : naciskasz to polecenie i dodajesz zdejcie z komputera( tak jak wysyla sie zdjecia mailem ) jak juz dodasz zdejcie musisz zaakceprowac naciskajac prycisk wyslij .Wrocisz do starego okna odpowiedzi i tam wysylasz tak jak zawsze wysylasz kazda wiadomosc zatwierdzasz ja i gotowe .Mam nadzieje ze niedlugo wkleisz fotki :-)

Sheeppy ale masz pieknego brzusia :) i juz pepuszek zaczyna ci wychodzic. Pieknie :-D

Ostatnia edycja:
to moj brzuszek w 18 tygodniu...

Załączniki

• papapa 020.JPG
    papapa 020.JPG
    47,9 KB · Wyświetleń: 70
  • papapa 019.JPG
    papapa 019.JPG
    52,9 KB · Wyświetleń: 58
U mnie tak jak u Ciebie paula wieczorem 86:-) tylko nie wiem jak Wy jak mierzę tam gdzie jest najszerzej:-)

reklama
Do góry