reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

hej
u mnie 88cm w najbarzdiej wystajacym miejscu.....ale ze mnie to chyba juz maly grubasek:-)a nie brzusio ciazowy
pozdrawiam

reklama
Wiecie dziewczyny... Właśnie przeczytałam w książce o żywieniu kobiet w ciąży i dzieci, że ultradźwięki powodują podwyższenie temperatury ciała dziecka. To fakt udowodniony. Nie wiadomo jednak jak to działa na dziecko - to info z tej samej książki, w której zalecają jednak ostrożność i nie nadużywanie badań USG bez wyraźnej potrzeby... Hmm... Chyba zrobię wobec tego jeszcze tylko połówkowe i przed porodem i tyle.

wklejam wam fotki z 16 tygodnia. Dwie pierwsze przed jedzeniem i ostatnia po obżarstwie w kinie
SL270366.JPG
SL270367.JPG
SL270371.JPG

śliczne te wasze brzusie, u mnie tez już jakiś rosnie powolutku ale nawet nie mam czasu porobic fotek i powklejac :/

Hej Mamuśki;-)
a ja już się bałam, że mam za mały brzuszek:zawstydzona/y:
Przed ciążą miałam w pasie 68 cm, a teraz 91:rofl2: Czyli 23 cm więcej.
Jestem w 17 tyg., ale taki brzuszek miałam już w ubiegłym tygodniu.:happy:

Bardzo to budujące, że nie tylko ja się tak rozrastam w brzuszku w błyskawicznym tempie. :-) Przed ciążą było 67 w pasie, a wczoraj już 89. Przyjaciółki się ze mnie śmieją, że to mi się z nóg na brzuszek przemieściło i że spodnie mi na tyłku wiszą, a w brzuchu nie zapinają. Życzę wszystkim majowym mamusiom "wsamraźnych" przyrostów w brzuszkach. ;-)

reklama
Do góry