reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
to tak jak ja nina.. tam gdzie jest najszerzej

a dziewczyny wiecie ze tu w UK od 20 tygodnia mierzy sie od wzgorka lonowego do pepka brzuszka i powinny sie zgadzac centymetry w tygodniach...

Ostatnia edycja:
Sprobuje i swojego brzucholka Wam pokazac;-)

Załączniki

• 028 - Kopia (2).JPG
    028 - Kopia (2).JPG
    159,7 KB · Wyświetleń: 89
O, udalo mi sie wkleic foto!!!:-D Justyna_O dzieki wielkie za pomoc!!!
A to jeszcze fotki mojego brzucholka - robione tydzien temu, w 17 tc, a teraz brzusio juz znow ciut wiekszy sie zrobil:sorry2:

Załączniki

• 030 - Kopia.JPG
    030 - Kopia.JPG
    278,5 KB · Wyświetleń: 103
  • 038 - Kopia.JPG
    038 - Kopia.JPG
    250,6 KB · Wyświetleń: 130
Liliann jestem taka zaskoczona :-D:-D:-D Przepiękny brzusio....a w nim na pewno zdrowe dwa Maluszki :tak::tak: i....piękna Liliann :tak: Przytulam Cię z całego serca, już jesteś szczęśliwą mamą, a za kilka miesięcy Twoje szczęście się powiększy o kolejne dwa Serduszka :-):-)

Paula7 Twój brzusio również śliczny....podobny nawet do mojego ;-) na wielkość....a Ty jako kobieta...piękną jesteś...:tak:

Maja33
i Twój też taki już okrąglutki....:-D barwo brawo!!

Kasica212
no no...rośnie jaj na drożdżach...widzę po postach, że obie wcinamy pizzę...:-D:-D więc prawdziwe drożdże hihi....:-D Śliczny Kasiu...cieszę się niezmiernie, że mogę Cię zobaczyć :-)

Sheeppy rzeczywiście jak na chudzinkę to już pokaźny brzuszek, gratuluję ;-)

Mamo_Bartusia
wiesz że moje zdjęcie Maleństwa jest podobne do Twojego? Kiedyś też wklejałam...śliczności same śliczności...gratulacje!!!

Pozdrawiam Was Kochane....oby takich chwil więcej było, cudnie Was tu poznać bliżej...bardzo się z tego cieszę. Życzę kolejnych sukcesów w sesjach zdjęciowych każdej z Was...i wszystkim mamusiom, które się jeszcze nie chwaliły swoimi brzusiami i fotkami USG :-D:-D:-D

Lillian ale masz wielki brzucholek!!! kurcze no naprawde widac ze to blizniaki!!!:))
cudny!!! ale beda mialy maluch pamiatke ze pare lat jak mamusia im pokaze :))))

okruszku dzieki !!!! Ty wiesz...jestes niesamowita!!! (jak zawsze:)) )

LILIann- Strasznie sie ciesze ze moglam ci pomoc, i strasznie sie ciesze ze w koncu udalo sie nam zobaczyc twoj brzusio.....Najpiekniejszy widok brzuszek z blozniakami.Jest wspanialy :) teraz jeszcze pokaz nam zdejcia maluszkow......

Mama_Bartusia- piekna kruszynka kiedy masz kolejne usg i kiedy poznasz plec dzidzi...jezeli chcesz znac?

Buziaki dziewczyny....az serce sie cieszy jak patrzy sie na te zdjecia :-D

reklama
Mama_Bartusia- piekna kruszynka kiedy masz kolejne usg i kiedy poznasz plec dzidzi...jezeli chcesz znac?

19 grudnia ide prywatnie w koncu w polsce do ginka ,nagrac malucha no i mam nadzieje ze sie dowiem jaka plec,bo tu niechca mowic,a tam mam jedyna szanse:))
mam nadzieje ze "sie pokaze" :))) to bedzie 17 tydz i 5 dni
jak mysliscie????

Do góry