reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

imagination-no no sliczna mama piekny brzuszek:-)
katarzynak83-fajnie juz widac!!!:-)
kasica212 -hahaha supeasne te po obzarstwie w kinie:-Dsliczny brzuszek
hanana5- o jaki okraglutki slodki
misza-no widac delikatnie po malutku rosniesz:-)
mama Bartusia-super super super:tak:
sheeppy-fantastyczne!!!!
Justyna_0 - slicznosci super brzuszek:-)
isabela- hahaha super fota:-D

reklama
A teraz my:-)
19tydz

Załączniki

• malutkie.jpg
    malutkie.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 81
Maju jaki fajniutki masz brzuszek! Do twarzy Ci z nim:tak:
A ja sie tylko wnerwiam, bo za nic nie moge sobie poradzic z wklejeniem tych moich zdjec!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-( Jak ktoras z Was bedzie miala chwike czasu i checi, to bardzo prosze o pomoc w tej sprawie, bo jednak sama nie dam rady:zawstydzona/y: Tylko wiecie-mi to trzeba na prawde jak krowie na rowie od A do Z wytlumaczyc..:zawstydzona/y: Z gory dziekuje!;-)

eeeee dziewczyny ale macie już fajne brzusie...... ja mam 15 tc i u mnie nie widać aż tak fajnie :zawstydzona/y:, a to pewnie przez to przez ostatni czas cały czas wymiotowałam. Ale jak tylko u mnie już będzie ładnie widać to wklejam fotkę :)

Sheepy a po zdjęciach, które zamieszczałaś nawet tych (niewielu, które przybyły) centymetrów nie widać! Taka jesteś drobniutka i zgrabna :) Ja w talii też miałam przed ciążą ok. 63cm, teraz wychodzi 69/70cm.

to mój brzuszek, stan z dzisiaj godzina 11 :-)
fotki marne bo kamerką robione:dry:

Załączniki

• Snapshot of me 56.png
    Snapshot of me 56.png
    42,8 KB · Wyświetleń: 56
  • Snapshot of me 57.png
    Snapshot of me 57.png
    51,5 KB · Wyświetleń: 62
  • Snapshot of me 58.png
    Snapshot of me 58.png
    48,7 KB · Wyświetleń: 59
reklama