reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

imagination-no no sliczna mama piekny brzuszek:-)
katarzynak83-fajnie juz widac!!!:-)
kasica212 -hahaha supeasne te po obzarstwie w kinie:-Dsliczny brzuszek
hanana5- o jaki okraglutki slodki
misza-no widac delikatnie po malutku rosniesz:-)
mama Bartusia-super super super:tak:
sheeppy-fantastyczne!!!!
Justyna_0 - slicznosci super brzuszek:-)
isabela- hahaha super fota:-D

reklama
A teraz my:-)
19tydz

Załączniki

• malutkie.jpg
    malutkie.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 86
Maju jaki fajniutki masz brzuszek! Do twarzy Ci z nim:tak:
A ja sie tylko wnerwiam, bo za nic nie moge sobie poradzic z wklejeniem tych moich zdjec!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-( Jak ktoras z Was bedzie miala chwike czasu i checi, to bardzo prosze o pomoc w tej sprawie, bo jednak sama nie dam rady:zawstydzona/y: Tylko wiecie-mi to trzeba na prawde jak krowie na rowie od A do Z wytlumaczyc..:zawstydzona/y: Z gory dziekuje!;-)

eeeee dziewczyny ale macie już fajne brzusie...... ja mam 15 tc i u mnie nie widać aż tak fajnie :zawstydzona/y:, a to pewnie przez to przez ostatni czas cały czas wymiotowałam. Ale jak tylko u mnie już będzie ładnie widać to wklejam fotkę :)

Sheepy a po zdjęciach, które zamieszczałaś nawet tych (niewielu, które przybyły) centymetrów nie widać! Taka jesteś drobniutka i zgrabna :) Ja w talii też miałam przed ciążą ok. 63cm, teraz wychodzi 69/70cm.

to mój brzuszek, stan z dzisiaj godzina 11 :-)
fotki marne bo kamerką robione:dry:

Załączniki

• Snapshot of me 56.png
    Snapshot of me 56.png
    42,8 KB · Wyświetleń: 62
  • Snapshot of me 57.png
    Snapshot of me 57.png
    51,5 KB · Wyświetleń: 65
  • Snapshot of me 58.png
    Snapshot of me 58.png
    48,7 KB · Wyświetleń: 62
reklama