reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Okruszek.emi dziekuje za pocieszenie, najpewniej masz rację ! :)
A Twój brzuszek piękny , bardzo ładnie wyglądasz :)

reklama
Okruszek.emi dziekuje za pocieszenie, najpewniej masz rację ! :)
:)

Kaatharina nie martw sie, widac taka Twoja natura, jak lerzalam na podtrzymaniu z pierwsza ciaza w piatym miesiacu lerzala ze mna dziewczyna ,ktora zreszta nie lerzala tylko przyszla do porodu:) brzucha zero!!!!! moja mama ktora pracowala w szpitalu i mnie odwiedzila byla w takim szoku!!! i nie wierzyla ,ja w 5 mc,wygladalam jak z blizniakami w 9 a ona w 9 nie miala nic,zero!!! a dzidzia 3kg i jaka zdrowa!!!!:))))

dziewczyny piekne brzuszki!!!! normalnie rosna nam dzieciaczki!!!:))) a
a moj brzuszek tez jakby od gory rosnie!:))

LILIann- mam dokladnie takie samo odczucie:-D:-), ze brzuszek rosnie od gory a w poprzedniej ciazy mialam go na dole i moglam normalnie czuc zbra a teraz juz mam tam brzuszek jak jestem pol siedzaco to herbare sobie stawiam na nim :-D:-D:-D, i ty i ja byly same dziewczynki moze teraz beda chlopaki:-D, ach no i ty 15tydz ale kochana dojka :-Dmaluchow:-D

A ja talerzyk z kanapkami sobie zawsze na niego stawiam :-):tak::-D Moze i faktycznie jakas "płciowa" odmiana nam sie Maja szykuje ! ;-) W skrytosci serca mam taka nadzieje:tak:Pozyjemy zobaczymy...;-)

okruszek.emi cuuudne fotki!!!

Okruszek.emi ładne foty!

Brzuchy wasze są już... nie-sa-mo-wi-te! Ale i jakie fajne! Sheeppy, Maja, Mama_Bartusia...

U mnie... hmm... Ten brzusio ciążowy ciut się zaokrągla od dołu, reszta to jednak tłuszczyk, który wrzuciłam na siebie zaraz w pierwszym miesiącu i za nic nie mogę się go pozbyć. Czyżby Mały Gucio odkładał sobie na zimę?;-):-D

Jak tylko coś "lepszego" się pojawi to się także dokleję tutaj:-)

Witajcie Dziewczynki :-D
Dziękuję z całego serca za wszystkie miłe słowa. :-) Kochane jesteście!!!
Zdjęcia robił mój Mąż, który pasjonuje się fotografią.

Pozdrawiam gorąco:-D:-D

Ja teraz w czwartek idę do lekarza to będę wiedziała co się tam kryje w brzuszku :-)

IMAGE_110.jpg

O ja ile nowych foteczek!!!!

Mama_Bartusia/Karjoka/Bazylia123/Isabela/Katarzyna30/Katarzynka83/A.eve/Patusiaaaa85/Imagination/Hanana5-Dziewczyny ale macie piekne fasolki :-D niesamowite foteczki
Katarzyna_s- Fasolinka cudowna:) A o ktorej masz wizyte 12 stycznia? Bo ja tez mam wizyte 12 stycznia o godz 13.00 :-pFajnie dowiemy sie tego samego dnia o plciach naszych skarbeczkow:-D
Maja33/Misza/Sheeppy/Okruszek.emi- dziewczyny ale macie piekne brzuszki, strasznie wam zazdroszcze :tak:Ja nic nie wiedze u siebie i wydaje mi sie ze wogole nie powieksza sie:-(Wkleje moze dzis foteczke, ale nie ma sie czym chwalic a to juz 15 tydz i 4 dzien :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry