reklama
mama_Bartusia
Maj Bartus i Oliwcia
okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
Misza zapytam Męża na pewno i odpiszę na priwa :-) On pewnie bardzo się ucieszy, że również może służyć radą. ;-) Dużo zależy od tego ile chcesz przeznaczyć na ten zakup i jakiego typu aparatu szukasz: cyfrówka, czy lustrzanka cyfrowa...? Zrozumiałam z Twojej wypowiedzi, że lustrzanka cyfrowa, ale się upewniam. on też pracuje w firmie, która sprzedaje taki sprzęt, więc dokładnie zna ceny itd.
My mamy od kilku lat Canona 350 D, teraz już są dużo fajniejsze, wiadomo....ale popytam i dam znać.:-)
Justna_0 nie martw się tym, że brzuszek Ci nie rośnie. Już pisałam o tym, że mam kol., której dopiero w 6 miesiącu zaczął się brzuszek zaokrąglać. Po prostu ona zawsze była chudsza niż chuda ;-) a córka jej miała 3500 przy porodzie i jest zdrowiutka. Wielkość brzuszka naprawdę o niczym nie świadczy. Teraz się może tym cieszę...ale jak już będę po porodzie, to będę miała więcej do zrzucenia
Pamiętaj by myśleć pozytywnie...na pewno wszystko jest dobrze z Twoim Motylkiem!!!
a.eve i mama_Bartusia bardzo ładnie wyglądacie....w ogólekobiety w ciąży moim zdaniem pięknieją...budzi się w nas nie tylko Nowe Życie...ale i my budzimy się do Życia FANTASTYCZNIE!!!
My mamy od kilku lat Canona 350 D, teraz już są dużo fajniejsze, wiadomo....ale popytam i dam znać.:-)
Justna_0 nie martw się tym, że brzuszek Ci nie rośnie. Już pisałam o tym, że mam kol., której dopiero w 6 miesiącu zaczął się brzuszek zaokrąglać. Po prostu ona zawsze była chudsza niż chuda ;-) a córka jej miała 3500 przy porodzie i jest zdrowiutka. Wielkość brzuszka naprawdę o niczym nie świadczy. Teraz się może tym cieszę...ale jak już będę po porodzie, to będę miała więcej do zrzucenia
Pamiętaj by myśleć pozytywnie...na pewno wszystko jest dobrze z Twoim Motylkiem!!!
a.eve i mama_Bartusia bardzo ładnie wyglądacie....w ogólekobiety w ciąży moim zdaniem pięknieją...budzi się w nas nie tylko Nowe Życie...ale i my budzimy się do Życia FANTASTYCZNIE!!!
patusiaaaa85
majóweczka '09
Fajniusie macie te brzuszki:-) ja to nie mam czym sie chwalic bo go jeszcze nie mam a szkoda Mi zamiast brzucha niestety rosna biodra. Dwie pary spodni juz mi nie przechodza przez nie a wiem ze w pasie spokojnie bym sie zapieła.
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Justyna - no to ja dowiem sie troszke szybciej,bo usg mam o 8:50;-):-)Ale jak znam zycie to ze szpitala bedziemy wracali spacerkiem,zahaczymy o plac zabaw jak nie bedzie padalo...No a na pieszo mamy spokojnie ok 2h drogi + samo usg + rozmowa z polozna....Wiec napiszemy swieze nowinki w rownym czasie zapewne;-)
Mamuskom brzuszkowym - gratulacje!brzuszki sliczniutkie i juz nareszcie widac,ze jestesmy w ciazy:-)
U mnie brak apetytu na cokolwiek:-(jadlabym tylko zupki chinskie i to pikantna pomidorowa najlepiejTluszczyk lekki na bioderka wszedl,ale w stare jeansy bym sie zmiescila gdyby nie brzusio,ktory juz wystartowal na dobreGeneralnie dzis ide kupic stanik bo moje mnie juz za bardzo sciskaja
Mamuskom brzuszkowym - gratulacje!brzuszki sliczniutkie i juz nareszcie widac,ze jestesmy w ciazy:-)
U mnie brak apetytu na cokolwiek:-(jadlabym tylko zupki chinskie i to pikantna pomidorowa najlepiejTluszczyk lekki na bioderka wszedl,ale w stare jeansy bym sie zmiescila gdyby nie brzusio,ktory juz wystartowal na dobreGeneralnie dzis ide kupic stanik bo moje mnie juz za bardzo sciskaja
Ja tak samo nie mam żadnych "zachcianek"... jem tylko dlatego, że trzeba :-(...ale na nic tak naprawdę nie mam ochoty.
No, może poza wodą gazowaną! Oooooo, tę to bym piła litrami!
A stanika nie noszę wcale, chyba że na jogę, to taki "sportowy" czyli krótką staniko-koszulkę. Denerwuje mnie wszystko, co jest blisko ciała.
No, może poza wodą gazowaną! Oooooo, tę to bym piła litrami!
A stanika nie noszę wcale, chyba że na jogę, to taki "sportowy" czyli krótką staniko-koszulkę. Denerwuje mnie wszystko, co jest blisko ciała.
okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
Okruszek.Emi - czy Twój mąż zajmuje się zawodowo fotografiką czy to takie hobby? Śliczne zdjęcia Ci zrobił. Mam nadzieję, że będziesz na bieżąco wklejać nowe fotki :-)[/quote]
Dla mojego Męża fotografia to hobby :-) Tak się składa, że nasz znajomość od fotografii się zaczęła, bo ja też lubię fotografować, ale mój mąż zna się dużo lepiej w teorii i w praktyce na sprzęcie....i uwielbiam jego zdjęcia
Jednak do samego robienia takich zdjęć jak, te które wklejałam oboje musimy mieć nastrój Mam nadzieję, że go nie zabraknie
Cieszę się, że i Tobie podobają się te zdjęcia.
Pozdrawiam serdecznie.
Dla mojego Męża fotografia to hobby :-) Tak się składa, że nasz znajomość od fotografii się zaczęła, bo ja też lubię fotografować, ale mój mąż zna się dużo lepiej w teorii i w praktyce na sprzęcie....i uwielbiam jego zdjęcia
Jednak do samego robienia takich zdjęć jak, te które wklejałam oboje musimy mieć nastrój Mam nadzieję, że go nie zabraknie
Cieszę się, że i Tobie podobają się te zdjęcia.
Pozdrawiam serdecznie.
reklama
Kaatharina
Majowe mamy'09
Pięknie wyglądasz Madziu Piękny brzuszek, a do tego super figura!