reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

okruszek.emi- super maz bo u mnie niestety odwrotnie to ja cykam wszystkim fotosy i tak naprawde na niewielu z nich jestem dosc czesto widoczna...

reklama
bardzo aktualne,dzis:) 12tydz i 3 dzien

Załączniki

• SDC11221.JPG
    SDC11221.JPG
    153,5 KB · Wyświetleń: 99
  • SDC11220.JPG
    SDC11220.JPG
    154,7 KB · Wyświetleń: 80
Misza zapytam Męża na pewno i odpiszę na priwa :-) On pewnie bardzo się ucieszy, że również może służyć radą. ;-) Dużo zależy od tego ile chcesz przeznaczyć na ten zakup i jakiego typu aparatu szukasz: cyfrówka, czy lustrzanka cyfrowa...? Zrozumiałam z Twojej wypowiedzi, że lustrzanka cyfrowa, ale się upewniam.:tak: on też pracuje w firmie, która sprzedaje taki sprzęt, więc dokładnie zna ceny itd.
My mamy od kilku lat Canona 350 D, teraz już są dużo fajniejsze, wiadomo....ale popytam i dam znać.:-)

Justna_0 nie martw się tym, że brzuszek Ci nie rośnie. Już pisałam o tym, że mam kol., której dopiero w 6 miesiącu zaczął się brzuszek zaokrąglać. Po prostu ona zawsze była chudsza niż chuda ;-) a córka jej miała 3500 przy porodzie i jest zdrowiutka. Wielkość brzuszka naprawdę o niczym nie świadczy. Teraz się może tym cieszę...ale jak już będę po porodzie, to będę miała więcej do zrzucenia :sorry2:
Pamiętaj by myśleć pozytywnie...na pewno wszystko jest dobrze z Twoim Motylkiem!!! :-D

a.eve i mama_Bartusia bardzo ładnie wyglądacie....w ogólekobiety w ciąży moim zdaniem pięknieją...budzi się w nas nie tylko Nowe Życie...ale i my budzimy się do Życia :-D FANTASTYCZNIE!!!

Fajniusie macie te brzuszki:-) ja to nie mam czym sie chwalic bo go jeszcze nie mam a szkoda :sorry2: Mi zamiast brzucha niestety rosna biodra. Dwie pary spodni juz mi nie przechodza przez nie a wiem ze w pasie spokojnie bym sie zapieła.

Justyna - no to ja dowiem sie troszke szybciej,bo usg mam o 8:50;-):-)Ale jak znam zycie to ze szpitala bedziemy wracali spacerkiem,zahaczymy o plac zabaw jak nie bedzie padalo...No a na pieszo mamy spokojnie ok 2h drogi + samo usg + rozmowa z polozna....Wiec napiszemy swieze nowinki w rownym czasie zapewne;-)
Mamuskom brzuszkowym - gratulacje!brzuszki sliczniutkie i juz nareszcie widac,ze jestesmy w ciazy:-)

U mnie brak apetytu na cokolwiek:-(jadlabym tylko zupki chinskie i to pikantna pomidorowa najlepiej:zawstydzona/y:Tluszczyk lekki na bioderka wszedl,ale w stare jeansy bym sie zmiescila gdyby nie brzusio,ktory juz wystartowal na dobre:tak:Generalnie dzis ide kupic stanik bo moje mnie juz za bardzo sciskaja:baffled:

Ja tak samo nie mam żadnych "zachcianek"... jem tylko dlatego, że trzeba :-(...ale na nic tak naprawdę nie mam ochoty.
No, może poza wodą gazowaną! Oooooo, tę to bym piła litrami!
A stanika nie noszę wcale, chyba że na jogę, to taki "sportowy" czyli krótką staniko-koszulkę. Denerwuje mnie wszystko, co jest blisko ciała. :baffled:

Okruszek.Emi - czy Twój mąż zajmuje się zawodowo fotografiką czy to takie hobby? Śliczne zdjęcia Ci zrobił. Mam nadzieję, że będziesz na bieżąco wklejać nowe fotki :-)[/quote]

Dla mojego Męża fotografia to hobby :-) Tak się składa, że nasz znajomość od fotografii się zaczęła, bo ja też lubię fotografować, ale mój mąż zna się dużo lepiej w teorii i w praktyce na sprzęcie....i uwielbiam jego zdjęcia :-D
Jednak do samego robienia takich zdjęć jak, te które wklejałam oboje musimy mieć nastrój :tak: Mam nadzieję, że go nie zabraknie :-D
Cieszę się, że i Tobie podobają się te zdjęcia.
Pozdrawiam serdecznie.

Hey Kobietki:-) Tydzień temu pisałam że nie bardzo mam się czym chwalić...no i masz:-D zaczęłam rosnąć wszerz...Taki brzuszek jak teraz to przy Julci miałam pod koniec 5 miesiąca:-D

Załączniki

• 131024.jpg
    131024.jpg
    73 KB · Wyświetleń: 94
  • 131222.jpg
    131222.jpg
    64,9 KB · Wyświetleń: 90
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry