reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

okruszek.emi- super maz bo u mnie niestety odwrotnie to ja cykam wszystkim fotosy i tak naprawde na niewielu z nich jestem dosc czesto widoczna...

reklama
bardzo aktualne,dzis:) 12tydz i 3 dzien

Załączniki

• SDC11221.JPG
    SDC11221.JPG
    153,5 KB · Wyświetleń: 108
  • SDC11220.JPG
    SDC11220.JPG
    154,7 KB · Wyświetleń: 87
Misza zapytam Męża na pewno i odpiszę na priwa :-) On pewnie bardzo się ucieszy, że również może służyć radą. ;-) Dużo zależy od tego ile chcesz przeznaczyć na ten zakup i jakiego typu aparatu szukasz: cyfrówka, czy lustrzanka cyfrowa...? Zrozumiałam z Twojej wypowiedzi, że lustrzanka cyfrowa, ale się upewniam.:tak: on też pracuje w firmie, która sprzedaje taki sprzęt, więc dokładnie zna ceny itd.
My mamy od kilku lat Canona 350 D, teraz już są dużo fajniejsze, wiadomo....ale popytam i dam znać.:-)

Justna_0 nie martw się tym, że brzuszek Ci nie rośnie. Już pisałam o tym, że mam kol., której dopiero w 6 miesiącu zaczął się brzuszek zaokrąglać. Po prostu ona zawsze była chudsza niż chuda ;-) a córka jej miała 3500 przy porodzie i jest zdrowiutka. Wielkość brzuszka naprawdę o niczym nie świadczy. Teraz się może tym cieszę...ale jak już będę po porodzie, to będę miała więcej do zrzucenia :sorry2:
Pamiętaj by myśleć pozytywnie...na pewno wszystko jest dobrze z Twoim Motylkiem!!! :-D

a.eve i mama_Bartusia bardzo ładnie wyglądacie....w ogólekobiety w ciąży moim zdaniem pięknieją...budzi się w nas nie tylko Nowe Życie...ale i my budzimy się do Życia :-D FANTASTYCZNIE!!!

Fajniusie macie te brzuszki:-) ja to nie mam czym sie chwalic bo go jeszcze nie mam a szkoda :sorry2: Mi zamiast brzucha niestety rosna biodra. Dwie pary spodni juz mi nie przechodza przez nie a wiem ze w pasie spokojnie bym sie zapieła.

Justyna - no to ja dowiem sie troszke szybciej,bo usg mam o 8:50;-):-)Ale jak znam zycie to ze szpitala bedziemy wracali spacerkiem,zahaczymy o plac zabaw jak nie bedzie padalo...No a na pieszo mamy spokojnie ok 2h drogi + samo usg + rozmowa z polozna....Wiec napiszemy swieze nowinki w rownym czasie zapewne;-)
Mamuskom brzuszkowym - gratulacje!brzuszki sliczniutkie i juz nareszcie widac,ze jestesmy w ciazy:-)

U mnie brak apetytu na cokolwiek:-(jadlabym tylko zupki chinskie i to pikantna pomidorowa najlepiej:zawstydzona/y:Tluszczyk lekki na bioderka wszedl,ale w stare jeansy bym sie zmiescila gdyby nie brzusio,ktory juz wystartowal na dobre:tak:Generalnie dzis ide kupic stanik bo moje mnie juz za bardzo sciskaja:baffled:

Ja tak samo nie mam żadnych "zachcianek"... jem tylko dlatego, że trzeba :-(...ale na nic tak naprawdę nie mam ochoty.
No, może poza wodą gazowaną! Oooooo, tę to bym piła litrami!
A stanika nie noszę wcale, chyba że na jogę, to taki "sportowy" czyli krótką staniko-koszulkę. Denerwuje mnie wszystko, co jest blisko ciała. :baffled:

Okruszek.Emi - czy Twój mąż zajmuje się zawodowo fotografiką czy to takie hobby? Śliczne zdjęcia Ci zrobił. Mam nadzieję, że będziesz na bieżąco wklejać nowe fotki :-)[/quote]

Dla mojego Męża fotografia to hobby :-) Tak się składa, że nasz znajomość od fotografii się zaczęła, bo ja też lubię fotografować, ale mój mąż zna się dużo lepiej w teorii i w praktyce na sprzęcie....i uwielbiam jego zdjęcia :-D
Jednak do samego robienia takich zdjęć jak, te które wklejałam oboje musimy mieć nastrój :tak: Mam nadzieję, że go nie zabraknie :-D
Cieszę się, że i Tobie podobają się te zdjęcia.
Pozdrawiam serdecznie.

Hey Kobietki:-) Tydzień temu pisałam że nie bardzo mam się czym chwalić...no i masz:-D zaczęłam rosnąć wszerz...Taki brzuszek jak teraz to przy Julci miałam pod koniec 5 miesiąca:-D

Załączniki

• 131024.jpg
    131024.jpg
    73 KB · Wyświetleń: 102
  • 131222.jpg
    131222.jpg
    64,9 KB · Wyświetleń: 95
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry