reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
to ja też wkleję, chociaż mi wstyd bo mam na zdjęciu cały brzuch i plecy popisane przez synka długopisem [rysował pieska :-D]
taki mam brzusio jak go wypnę :-)
jak nie wypnę nie widać wcale:dry:

Załączniki

• 100_7930.JPG
    100_7930.JPG
    426 KB · Wyświetleń: 98
  • 100_7931.JPG
    100_7931.JPG
    581,2 KB · Wyświetleń: 94
  • 100_7932.JPG
    100_7932.JPG
    533,2 KB · Wyświetleń: 96
Hey dziewczyny!:-)Śliczne macie brzuszki..I zdjęcia usg też super.Mój brzuszek jeszcze jest malutki więc na razie nie jeszcze nie bardzo jest co pokazywać. w 1 ciąży pokazał się dopiero pod koniec 5 miesiąca.. a teraz jakoś szybciej rośnie...Pozdrowienia dla Was wszystkich;-):-D:-)

Moj brzuszek w koncu troszke ruszyl i mam teraz taki prawie identyczny jak maja33 :tak::-) Z tym ze u mnie to nie 17t1d, tylko 15 tydz1dz., wiec 2 tyg roznicy. Wogole to zdziwilo mne ze tak "od gory" mi ten brzuchol rosnie, pod samymi piersiami zaczyna mi sie juz dosyc spore uwypuklenie :szok::-) W poprzednich ciazach rosl inaczej, bardziej "od dolu":tak:
A Sheeppy u Ciebie wcale nie jest az tak zle, brzusio tez juz widac dosyc ladnie ! :tak::-)

LILIann- mam dokladnie takie samo odczucie:-D:-), ze brzuszek rosnie od gory a w poprzedniej ciazy mialam go na dole i moglam normalnie czuc zbra a teraz juz mam tam brzuszek jak jestem pol siedzaco to herbare sobie stawiam na nim :-D:-D:-D, i ty i ja byly same dziewczynki moze teraz beda chlopaki:-D, ach no i ty 15tydz ale kochana dojka :-Dmaluchow:-D

Ale macie juz ładne brzuszki :)
Ja nie mam jeszcze nic a nic i zaczynam sie powoli martwić ... ale byle do następnego USG :)

Witajcie :-)
oto ja i mój brzusio...:-D

Kaatharina nie martw się, na pewno jest wszystko w najlepszym porządku. :-) Moja koleżanka, brała ślub w 5 miesiącu i miała brzuszek płaski jak deska, nic, po prostu nic nie było widać. Taka natura...dopiero w 6 coś się jej zaokrągliło i potem rósł, ale ogólnie miała mały brzuszek jak na ciążę, a dzidzia zdrowa :-) Nie ma reguł. Każda z nas jest inna...wszystko jest dobrze u Ciebie...jestem tego pewna:-)
Pozdrawiam serdecznie.

Załączniki

• IMG_9897m.jpg
    IMG_9897m.jpg
    58,1 KB · Wyświetleń: 95
  • IMG_9878m.jpg
    IMG_9878m.jpg
    62 KB · Wyświetleń: 87
O rety dziewczyny ile brzuszków od piątku się pojawiło :-D Pozazdrościć, u mnie na razie nędznie z brzuchem, no chyba że sie sporo najem ;-)
Z ta płcią to ja myśle że lekarz sie jednka nie mylił, niby piszą w książkach że w 12 tyg już może być widać, wydaje mi sie że w szczególności chłopca łatwiej wypatrzyć;-) Ja miałam od początku przeczucie że to chłopiec... myślałam że może sie myle bo chciałam pierwsza dziewczynke no ale najważniejsze że rośnie zdrowo!:tak: Wydaje mi sie ze bardzo duzo zalezy tez od sprzetu bo porównujac zdjecia od obecnego lekarza i poprzedniego to niebo a ziemia! U tego do ktorego teraz chodze wszytsko bylo widac o wiele wczesniej niz u tamtego, poza tym obraz jest o wiele bardziej wyrazny... no i
No ale jesli lekarz sie pomylil i jest jednak córka to nie obraże się ;-):-D

reklama
Do góry