reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Okruszek.emi dziekuje za pocieszenie, najpewniej masz rację ! :)
A Twój brzuszek piękny , bardzo ładnie wyglądasz :)

reklama
Okruszek.emi dziekuje za pocieszenie, najpewniej masz rację ! :)
:)

Kaatharina nie martw sie, widac taka Twoja natura, jak lerzalam na podtrzymaniu z pierwsza ciaza w piatym miesiacu lerzala ze mna dziewczyna ,ktora zreszta nie lerzala tylko przyszla do porodu:) brzucha zero!!!!! moja mama ktora pracowala w szpitalu i mnie odwiedzila byla w takim szoku!!! i nie wierzyla ,ja w 5 mc,wygladalam jak z blizniakami w 9 a ona w 9 nie miala nic,zero!!! a dzidzia 3kg i jaka zdrowa!!!!:))))

dziewczyny piekne brzuszki!!!! normalnie rosna nam dzieciaczki!!!:))) a
a moj brzuszek tez jakby od gory rosnie!:))

LILIann- mam dokladnie takie samo odczucie:-D:-), ze brzuszek rosnie od gory a w poprzedniej ciazy mialam go na dole i moglam normalnie czuc zbra a teraz juz mam tam brzuszek jak jestem pol siedzaco to herbare sobie stawiam na nim :-D:-D:-D, i ty i ja byly same dziewczynki moze teraz beda chlopaki:-D, ach no i ty 15tydz ale kochana dojka :-Dmaluchow:-D

A ja talerzyk z kanapkami sobie zawsze na niego stawiam :-):tak::-D Moze i faktycznie jakas "płciowa" odmiana nam sie Maja szykuje ! ;-) W skrytosci serca mam taka nadzieje:tak:Pozyjemy zobaczymy...;-)

okruszek.emi cuuudne fotki!!!

Okruszek.emi ładne foty!

Brzuchy wasze są już... nie-sa-mo-wi-te! Ale i jakie fajne! Sheeppy, Maja, Mama_Bartusia...

U mnie... hmm... Ten brzusio ciążowy ciut się zaokrągla od dołu, reszta to jednak tłuszczyk, który wrzuciłam na siebie zaraz w pierwszym miesiącu i za nic nie mogę się go pozbyć. Czyżby Mały Gucio odkładał sobie na zimę?;-):-D

Jak tylko coś "lepszego" się pojawi to się także dokleję tutaj:-)

Witajcie Dziewczynki :-D
Dziękuję z całego serca za wszystkie miłe słowa. :-) Kochane jesteście!!!
Zdjęcia robił mój Mąż, który pasjonuje się fotografią.

Pozdrawiam gorąco:-D:-D

Ja teraz w czwartek idę do lekarza to będę wiedziała co się tam kryje w brzuszku :-)

IMAGE_110.jpg

O ja ile nowych foteczek!!!!

Mama_Bartusia/Karjoka/Bazylia123/Isabela/Katarzyna30/Katarzynka83/A.eve/Patusiaaaa85/Imagination/Hanana5-Dziewczyny ale macie piekne fasolki :-D niesamowite foteczki
Katarzyna_s- Fasolinka cudowna:) A o ktorej masz wizyte 12 stycznia? Bo ja tez mam wizyte 12 stycznia o godz 13.00 :-pFajnie dowiemy sie tego samego dnia o plciach naszych skarbeczkow:-D
Maja33/Misza/Sheeppy/Okruszek.emi- dziewczyny ale macie piekne brzuszki, strasznie wam zazdroszcze :tak:Ja nic nie wiedze u siebie i wydaje mi sie ze wogole nie powieksza sie:-(Wkleje moze dzis foteczke, ale nie ma sie czym chwalic a to juz 15 tydz i 4 dzien :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry