reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Cześć Dziewczyny! Postaram sie dodać zdjęcie małego z 11/12 tyg, niestety zdjęcie jest zdrobione komórką bo mam problem ze zgraniem zdjęć z aparatu... Poza tym lekarz dał nam tylko takie malutkie zdjęcie z profilu bo na najwiekszym wyrdruku jest... siusiak!!!!:szok:
Wow!!! znasz już płeć???:szok: Ale suuuuper!!!!!!!!
Jesteśmy w mniej więcej tym samym okresie, więc szczerze zazdroszczę Ci, ze już wiesz... Pamiętam jak się stresowałaś, a jak widać Malec pięknie rośnie :-D
Zdrówka dla Ciebie i Niego :-D

A oto mój brzuś, fotka z dziś, czyli 12tc,5 dzień:

cała ja :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Załączniki

• SDC10634.jpg
    SDC10634.jpg
    401,7 KB · Wyświetleń: 113
Ostatnia edycja:
a to mój Motylek... :-)
nie widać tego, ale jest zwrócone twarzyczką do zdjęcia, dlatego tak nie wiele widać....nie mniej cieszy mnie bardzo, że mogę Wam również pokazać ten maleńki CUD. :-D:-D:-D

Pozdrawiam pięknie!!;-)

Załączniki

• moj_motylek.jpg
    moj_motylek.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 83
dziewczyny zdiecia sa cudne!!!! ja tez bym juz chciala zobaczyc swoje!!
ale beda mialy dzieci pamiatki jak beda dorosle!! no cudne:)))

imagination widze ze nie tylko mi tak brzuso rosnie:))) super!!!!

Izabela- GRATULUJE fasolinki sliczniutka fotka
Krystyna 30-jej ale swietne ujecia naprawde boskie:-)
Katarzynak83- oj roznica jest ogromna jak nasze smyki rosna, szok juz widzial to chyba sokoli wzrok ma ten lekarz, mi nawet w 15tyg nie chcieli powiedziec bo niepewne
Mamo Bartusia- sliczny brzuszek juz widac pieknie ciaze
Katarzyna_s - no u ciebie tez fajnie wyraznie niech zdrowo rosnie
a.eve- ale fajnie zrobilas na kazdym inna pozycja super
imagination- gratulacje i witaj wsrod majowek,superasny brzuszek
ptusiaaa85-nie jest tak zle widac widac smyka, a moze na nastepnym usg juz bedzie widac i sie dowiesz czy chlopczyk czy dziewczynka
okruszek.emi- slicznie widac wiercipietek maly
hannana5-oj swietne to zjecie jak cudnie i wyraznie dzidziusia widac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mamo Bartusia - hahhahaha dzieki:-)

a teraz ja sie zbiore i wkleje foteczke:-) swojego brzusia

17tydz i 1dzien:-)

Załączniki

• male.jpg
    male.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 110
Do góry