reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Ladygab, Justynko ale slodziaki:-Dsuper z was brzuchatki...Justynko widze ze sie zakroglilas i to sporo:-D

Teraz ja wkleje swoj brzusio i siebie:rofl2:27 tydzien:-D

Załączniki

• IMG_3036_1.jpg
    IMG_3036_1.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 80
  • IMG_3039_1.jpg
    IMG_3039_1.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 89
  • IMG_3040_1.jpg
    IMG_3040_1.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Wow! Kokoszka ale piękny brzuszek!:tak::-D

W ogóle chciałam wszytkim Mamusiom pogratulować brzuszków! Wszytkie są coraz większe i coraz piękniejsze! :-)

Confi, Ladygab, Justyna, Kokoszka- superowe brzusie, zaokrąglone slicznie :) No i ładne promieniujące mamusie

Mamusie kochane :m@dz1@ ,marychna21,imagination, barmanka79, mama-bartusia,kokoszka, ankzoc,katarzynka83- dziekuje bardzo za mile opinie:)

To prawda ze brzusio to roznie w oczach.Teraz jak spojrzalam kokoszko na twojego pieknego brzusia to faktycznie widac roznice miedzy brzusiami na chlopaszka a na dziewuszke:-)Piekny brzusio i tez roznie ta Mania w oczach!!!!

Barmanka79- no to ja musze ciebie o jakas foteczke twojego brzuszka zobaczyc i porownac jak te nasze Marcelki sobie rosna ;-)
Imagination- no my mieslismy wczoraj pol dnia wolnego przez ta pogode w Londynie, wiec zagonilam mezusia do roboty:-p:-p bo ja to sesje tez musze zawsze robic dla niecierpliwej rodzinki w Lodzi ktorzy z upragneiniem czekaja na najnowsze foteczki :-p
Glaski dla waszych brzuskow

Mamusie kochane :m@dz1@ ,marychna21,imagination, barmanka79, mama-bartusia,kokoszka, ankzoc,katarzynka83- dziekuje bardzo za mile opinie:)

Imagination- no my mieslismy wczoraj pol dnia wolnego przez ta pogode w Londynie, wiec zagonilam mezusia do roboty:-p:-p bo ja to sesje tez musze zawsze robic dla niecierpliwej rodzinki w Lodzi ktorzy z upragneiniem czekaja na najnowsze foteczki :-p
Glaski dla waszych brzuskow
Nie ma za co :-)
Ja chcę nacykać fotek ot tak, dla samej siebie i dla potomności. Chcę sporo z nich wywołać i powkładać do albumu Maleństwa od pierwszych chwil, jeszcze w brzuszku:-) Fajna pamiątka:tak:

reklama
Do góry