reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Confi brzuszek ladny i zgrabniutki oby tak dalej!!:)
Ladygab Twoj brzusio tez fajowy i jak na 29 tydzien to calkiem jeszcze znosnych rozmiarow, az zazdroszcze....;-)

reklama
Confi-Ladygab - sliczne brzuszki :-) No teraz to naprawde zaczynamy sie powiekszac, moj maz stwierdzil ze z dnia na dzien jestem wieksza:-p
I o to dowod moje zdejcia z wczoraj 26 tydz i 3 dzien oraz nasze rodzinne zdjecie :-)

Załączniki

• DSC04726.jpg
    DSC04726.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC04744.jpg
    DSC04744.jpg
    7,6 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC04745.jpg
    DSC04745.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
Ladygap, śliczny brzuszek, a jaki malutki mimo 29tc ;-) Piesio też słodki :-)

Justynko, zupełnie jakbym swój bruszek widziała :-) Śliczny :-) A jak mąż się tuli do Dzidzi:-):-):-)
Ja też muszę moją połówkę do zdjęć zagonić, ale nie mam serca Mu truć o robieie sobie zdjęć jak wraca padnięty... Moze w weekend cykniemy sobie w 3-kę fotke :-)

Justyna_O ale masz śliczny brzuszek :-)
patrząc na twoją fotkę w pierwszej chwili myśle sobie - o kurcze taki sam jak mój!! :tak: a za chwilkę przypomniałam sobie - no tak, przecież ty też czekasz na synka tak jak ja ;-) i na dodatek też na Marcelka :-):-):-) więc nic dziwnego że nasze brzuszki są jak bliźniaczki :)

reklama
ladygab piekny zgrabniusi brzusio!!!
niektorym dziewczynom zazdroszcze, bo po ciazy nikt nie powie Wam ze w niej bylyscie!! a poza tym ludzie beda pytac gdzie pomiescilyscie te Wasze kruszyny!!!:)))

justyna pikene zdiecia i piekny brzusiu..juz taki dorodny!!
kurcze, lada moment a niektore z nas juz w ostatnia dziesiatke wejda!!! przekroczycie 30...

superasne fotki!!

Do góry