reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Katarzyniak,Justynko,Ankzoc, Iwee, Paula, Tikanis dziekuje mamusie za komplementy:-Daz czerwona sie zrobilam:tak:

Iwona coreczka podobna do Ciebie:) a jaki okraglutki brzusio:rofl2:

Imagination widze ze zaczelas odrozniac brzuszki chlopiece od dziewczecych:tak:

reklama
kokoszka- no sliczna jestes , taka wlasnie greczynka :) brzuszek na chlopczyka.. czy juz wiesz co bedziesz miala??? widze ze slub byl tez niedawno - gratulacje.. moze jakies zdjecia z slubu wrzucisz:rofl2:

a oto moje słonko na 200 % płeć widoczna jak pani dr powiedziała DSC00286.jpg

Tikanis dziekuje slicznie za komplement:-DBedziemy miec dziewczynke (chyba mam typowy brzusio na dziewczynke:tak:). Potwierdzone 2 razy ;-)Greczynka nie jestem hehe Polka z kosci i krwi...Jak tylko pojdziemy do fortografa i zabierzemy zdjecia napewno wrzuce fotki:-D W Grecji mieszkam ok 1roku i 8miesiecy, mojego meza znam 3lata, w grudniu 2007 sie zareczylismy teraz w sierpniu 2008 zaszlam w ciaze i w styczniu 2009 slub:rofl2:Opisalam swoja historie jak sie znalazlam w Grecji i poznalam mojego meza na forum "Mamy z emigracji" gdzies na 2 stronie jest moja historia...A wy co kochana bedziecie miec???

Patusia kochana dziekuje za komplement:-D

Imagination nic sie nie martw moze twoj maluszek nie chce pokazywac dzyndzla wszystkim:tak:moze na nastepnym USG napewno sie pochwali;-)a narazie cwicz cwicz te brzuszki...

Kasia widze ze brzucholek pokazny, a plec???ja nie jestem dobra w odczytywaniu USG w brzuszkach lepsza...:rofl2:

reklama
Tikanis dziekuje slicznie za komplement:-DBedziemy miec dziewczynke (chyba mam typowy brzusio na dziewczynke:tak:). Potwierdzone 2 razy ;-)Greczynka nie jestem hehe Polka z kosci i krwi...Jak tylko pojdziemy do fortografa i zabierzemy zdjecia napewno wrzuce fotki:-D W Grecji mieszkam ok 1roku i 8miesiecy, mojego meza znam 3lata, w grudniu 2007 sie zareczylismy teraz w sierpniu 2008 zaszlam w ciaze i w styczniu 2009 slub:rofl2:Opisalam swoja historie jak sie znalazlam w Grecji i poznalam mojego meza na forum "Mamy z emigracji" gdzies na 2 stronie jest moja historia...A wy co kochana bedziecie miec???

Imagination nic sie nie martw moze twoj maluszek nie chce pokazywac dzyndzla wszystkim:tak:moze na nastepnym USG napewno sie pochwali;-)a narazie cwicz cwicz te brzuszki...
Super, ze dziewuszke mieć będziecie... I ze Wam się tak pięknie pokazuje... Pozazdrościć:tak:
Myślę, ze się wprawię co do prognoz z brzuszka;-) w końcu Twoja szkoła :-D
Dziś nawet w M jak miłość jak Kinge pokazywali, to palnęłam, ze ma dziewczęcy brzuch, bo wysoko... udalo im sie ucharakteryzować :-D a tata i T w szoku;-)

Kasia, synuś? Gratuluję :-)

Do góry