Piękne zdjęcia Confi śliczna mamusia z ciebie- jak tak patrze na twoje blond włoski to chce mi sie coraz bardziej do tego koloru wrocić - buziulki :-)
dziękuję Patusiu , powiem Ci ,że w ciąży blond jest neico uciążliwy ze względu na odrosty ,ale w innym się nie czuję dobrze . A Ty się nie krępuj
ładnie by Ci było
ladygab jak fajny brzusio
taki nieduzy...ja to zaczynam sie czuc jak słonik powolutku
Confi brzuszek ladny i zgrabniutki oby tak dalej!!
no taki mam zamiar
dziekuje
Justyna_0 jakie piękne zdjęcia
achhh aż mi się zachciało jakiejś sesyjki z moim narzeczonym...może się skusze . Cudne te Wasze fotki
Kokoszka piękny brzuszek a z profilu to jakbym na swój patrzyła
Iwona śliczna masz córcię , pewnie się braciszka doczekac nie może co?
Fajny brzuszek...
tikanis dziękuję za miłe słowa :*
Kasia1208 sliczny okrąglutki brzusio
kokoszka- ja bede miala kochana chlopczyka na 100% nawet jak bylam 2 tyg temu na usg 4D widzialam jak nasz synus Kubus sika mamusi w brzuszku, udalo sie tez uchwycic na filmie jak wyciaga jezyczek,, niesamowite..
strasznie zazdroszczę
nasz synuś zaszczycił nas tylko tym,że łaskawie otworzył buźke i zrobił ze trzy fikołki
ale i tak byliśmy wniebowzięci...aaa i jeszcze czkawkę miał
Wiecie ze już poznaję kiedy ma czkawkę a kiedy zwyczajnie się wierci? Czułyście już jak wasze maleństwa miały czkawkę? Smieszne uczucie
Kurcze musze cześciej zaglądać bo zawsze jak tu wchodze to się okazuje ze mam spore zaległości
Niedługo na zwolnienie więc będę miała duuużo czasu na pogawędki z Wami. Może to trochę za szybko powiedziane ,ale fajnie ,że tu zajrzałam i poznałam Was kochane majóweczki. Jesteście świetnymi babkami i dzięki wam lepiej rozumiem co się ze mną dzieje. Bardzo się cieszę ,ze Was poznałam