reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Kasia -Brzucholek super okraglutki i sliczny!!!!

Tikannis i Patusia- dzieki kobitki ;-)

Wczoraj moja kolezanka z pietra w pracy dotykala brzusia tak z 5 minutek i wyczula dupeczke malego:-pLezy taki wypiety w okolicach mojego pepuszka.Wogole Marcelek przyjal sobie pozycje lezenia dupeczka i pleckami w strone brzusia i kopie mamusie caly czas w narzady i nie w glowie mu sie przekrecic!!! Oj uparciuszek malutki nam rosnie ;-)

reklama
Kasia widze ze brzucholek pokazny, a plec???ja nie jestem dobra w odczytywaniu USG w brzuszkach lepsza...:rofl2:[

CHŁOPCZYK oczywiście nic się nie krępuje za każdym razem tak się rozwali że nie ma wątpilwości:-)

kokoszka- ja bede miala kochana chlopczyka na 100% nawet jak bylam 2 tyg temu na usg 4D widzialam jak nasz synus Kubus sika mamusi w brzuszku, udalo sie tez uchwycic na filmie jak wyciaga jezyczek,, niesamowite..:-D

Tkanis to faktycznie fajnie że udało sie uchwycic jak sika sobie tylko sie zastanawiam jak jak on w wodzies obie pływa i tak ???

Piękne zdjęcia Confi śliczna mamusia z ciebie- jak tak patrze na twoje blond włoski to chce mi sie coraz bardziej do tego koloru wrocić - buziulki :-)

dziękuję Patusiu , powiem Ci ,że w ciąży blond jest neico uciążliwy ze względu na odrosty ,ale w innym się nie czuję dobrze . A Ty się nie krępuj ;) ładnie by Ci było

ladygab jak fajny brzusio :D taki nieduzy...ja to zaczynam sie czuc jak słonik powolutku ;)

Confi brzuszek ladny i zgrabniutki oby tak dalej!!

no taki mam zamiar ;) dziekuje

Justyna_0 jakie piękne zdjęcia :D achhh aż mi się zachciało jakiejś sesyjki z moim narzeczonym...może się skusze . Cudne te Wasze fotki :)

Kokoszka piękny brzuszek a z profilu to jakbym na swój patrzyła :)

Iwona śliczna masz córcię , pewnie się braciszka doczekac nie może co? :)
Fajny brzuszek...

tikanis dziękuję za miłe słowa :*

Kasia1208 sliczny okrąglutki brzusio :)

kokoszka- ja bede miala kochana chlopczyka na 100% nawet jak bylam 2 tyg temu na usg 4D widzialam jak nasz synus Kubus sika mamusi w brzuszku, udalo sie tez uchwycic na filmie jak wyciaga jezyczek,, niesamowite..:-D

strasznie zazdroszczę :) nasz synuś zaszczycił nas tylko tym,że łaskawie otworzył buźke i zrobił ze trzy fikołki ;) ale i tak byliśmy wniebowzięci...aaa i jeszcze czkawkę miał :D
Wiecie ze już poznaję kiedy ma czkawkę a kiedy zwyczajnie się wierci? Czułyście już jak wasze maleństwa miały czkawkę? Smieszne uczucie :)

Kurcze musze cześciej zaglądać bo zawsze jak tu wchodze to się okazuje ze mam spore zaległości ;)
Niedługo na zwolnienie więc będę miała duuużo czasu na pogawędki z Wami. Może to trochę za szybko powiedziane ,ale fajnie ,że tu zajrzałam i poznałam Was kochane majóweczki. Jesteście świetnymi babkami i dzięki wam lepiej rozumiem co się ze mną dzieje. Bardzo się cieszę ,ze Was poznałam :)

Imagination mi lekarz w 13 tygodniu powiedzial ze cos rosnie:baffled:pozniej w 17 tygodniu nic nie powiedzial moze po za tym ze cos odpadlo jak to ujal jakis dzyndzel...:baffled:i zaczelam sie zastanawiac czyzby dziewczynka?i w 20 tygodniu powiedzial ze na 99% dziewczynka co potwierdzil w 24tygodniu i jak pisalam zrobil zdjecie gdzie wyraznie widac narzad damski:-Dwiec nie przejmuj sie twoj maly tez sie ujawni;-)Dobrze ze juz lapiesz system brzuszkowy...

Misza tak jak ja patrze i odrozniam brzuszki (wiesz 3/4 moze prawdy ale 1/4 szczecia) to to ze na dziewczynke jest nisko a na chlpczyka jest okragly bardziej i rosnie rowno od dolu do gory a na dziewczynke na dole:tak:tak jakos to odrozniam:-DA propo zgrabna z Ciebie brzuchatka:-D

Justyna moja mala sie wczoraj wypinala znowu do tatusia tak mnie ciagnela do przodu ze w szoku bylam:szok:jakby chciala wyjsc przez brzuch..najpierw glowka potem pupka...a moj maz ja calowal i mowil do niej wiec ona nie przestawala:-Dale smieszne uczucie uwalila sie cala na przedniej czesci brzucha:tak:i tez nadal pupke ma wypieta...

Confi ja nie zrobilam 4d ale moja ninie widze ladnie na 2d:-D

Tikanis ale fajnie zobaczyc jak twoj malec siusia:tak:hehe...to bylo warto zobaczenia to 4d i ten jezyczek...gratuluje chlopca:-Dja tez jestem pewna na 100% ze to dziewczynka...lekarz zapewnial :nerd:zdjecie mam

Imagination mi lekarz w 13 tygodniu powiedzial ze cos rosnie:baffled:pozniej w 17 tygodniu nic nie powiedzial moze po za tym ze cos odpadlo jak to ujal jakis dzyndzel...:baffled:i zaczelam sie zastanawiac czyzby dziewczynka?i w 20 tygodniu powiedzial ze na 99% dziewczynka co potwierdzil w 24tygodniu i jak pisalam zrobil zdjecie gdzie wyraznie widac narzad damski:-Dwiec nie przejmuj sie twoj maly tez sie ujawni;-)Dobrze ze juz lapiesz system brzuszkowy...
Może więc i u mnie z Tomeczka może zrobić się Majeczka. Reguły nie ma, a ja się nie obrażę, jak tak właśnie się stanie :-D Czas pokaże. Już się tak tym nie przejmuję :tak:

A teraz ja w neglizu, sprzed chwili:zawstydzona/y::

Jutro mogłabym iść na wizytę prywatną ale sobie daruję, bo mam szkołę rodzenia, a juz tydzień temu nie byłam, więc szkoda by było stracić kolejną lekcję. Lekarz przyjmuje jeszcze we wtorki, więc się na wtorek zapiszę. Zarazem zacznie się już 26 tydzień, więc może Maleństwo się wreszcie zlituje i pięknie ukaże swoje Ja (na co liczę). Przy okazji poposzę o zbadanie wód płodowych, łożyska i wszelkich narządów Maluszka. Czyli o jak najbardziej szczegółowe usg, by być spokojniejsza.:tak: No i zobaczę czy wsio ok ze mna, bo sie zdarzaja skurcze Braxtona-Hicksa coraz częściej (ale w granicach normy). W końcu zapłacę, więc będę wymagać dobrej 'obsługi' :-)

Już łapę się w tych brzuszkach:-) Mój rzeczywiscie na chłopczyka wyglada ;-)
I teraz ja w neglizu, sprzed chwili:

Ostatnia edycja:
misza ...masz śliczny i zgrabny brzusio :)

imagination ...no no odważnie :D ale całkiem niezły negliż ;)

ja to kompletnie nie odróżniam kształtu brzuszka jeśli chodzi o płeć..rózne są zdania na ten temat a wręcz część lekarzy mówi ,że to bzdury. Uważam ,że my jednak lepiej znamy swoje ciała i zauważamy te niewidoczne dla innych róznice :)

patusia44- nie rozumiem o co chodzi czy ty pytalas czy maluch sobie w brzuchu plywa??:confused:
kokoszka- dzieki bardzo i rowniez gratuluje dziewczynki:rofl2:
confi - hmm ja w sumie nie wiem kiedy ma czkawke ale jednego dnia jest bardziej ruchliwy a innego mniej,, wczoraj dostawal wsciekow.. hehehetzn byl bardzo ruchliwy caly dzien.:rofl2:

reklama
patusia44- nie rozumiem o co chodzi czy ty pytalas czy maluch sobie w brzuchu plywa??:confused:
kokoszka- dzieki bardzo i rowniez gratuluje dziewczynki:rofl2:
confi - hmm ja w sumie nie wiem kiedy ma czkawke ale jednego dnia jest bardziej ruchliwy a innego mniej,, wczoraj dostawal wsciekow.. hehehetzn byl bardzo ruchliwy caly dzien.:rofl2:

Niesamowite że dało sie zauważyć jak sika skoro jest otoczony wodą.

Do góry