reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Ankzoc jaki brzuszek:szok:hehehe...ale malutki slodki brzunio i ty jestes w 24tygodniu ja jestem w 27 i sie juz ciezko ruszam:tak:Twoj brzusio choc malutki wyglada na dziewczynke (z tego zdjecia):-Djak bedziesz mogla wstaw zdjecie bardziej z boku:tak:;-)

Patusia a no tak przypomnialam sobie twoj brzuszek jak go zobaczylam....musze jednak zobaczyc fotografie bardziej z boku, ale pasuje do dziewczynkowatego:-D

Mamo Bartusia teraz twoj brzusio wyglada mi na chlopaczka bardziej:baffled:zookraglil sie i sie podniosl:-Dale zobaczymy:tak:

reklama
Tikanis- ale slodko wygladasz:) naprawde piekny brzusio i fajna z was parka:-D
Okruszku- normalnie ze uzyje slowa"wymiatasz" z tymi zdjeciami.bedziecie mieli niesamowita pamiatke pozniej:-Dszczerze zazdroszcze i musze powiedziec ze brzusiaczek jest slodki.

Ankzoc/Isabela- piekne macie brzuszki:-D

ankzoc super masz brzusio!!! wcale nie taki malutki, i slicznie wygladasz w tej sukienusi:)) pamietam ze ostatnie zdiecie tez w niej bylo:)) super!!

kokoszka dzieki:)) nasza expertko:)) ale dzis stwierdzilam ze chyba jednak dziewczynka bedzie...ogladalam to moje nagranie z usg chyba z trzy razy i widac pepowine ale nijak nie mozna dojrzec nic miedzy nogami:))
spotkalam tez dzis kolezanke i uslyszalam komplement ze bardzo ladnie wygladam i ze nic po mnie nie widac ze w ciazy jestem:)) bylam w kurtce, nigdy szczupla nie bylam i tylko brzuszek mi "troche" urusl:))nic wiecej:))!!!( 7 kg na plusie)
ona urodzila 6 miesiecy temu coreczke i mowi ze bardzo ladnie w ciazy wygladala:)) wiec chyba dziewczynka bedzie:))

zobaczymy, ale jakies przeczucie mam na dziewcyznke chyba, dzis juz zaczelam tak do "niej " mowic:)))

no to nadszedł czas na mój brzucho...26 tydzień :)
już widze ,ze na mojej twarzy widac ciążę...dużo nie przytyłam ale buzia mi się zaokrągliła...jednak to prawda ,że dopiero na zdjęciach to widać ;)

Załączniki

• brzuś 26 tydzień1.jpg
    brzuś 26 tydzień1.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 73
  • brzuś 26 tydzień 002.jpg
    brzuś 26 tydzień 002.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 69
Piękne zdjęcia Confi śliczna mamusia z ciebie- jak tak patrze na twoje blond włoski to chce mi sie coraz bardziej do tego koloru wrocić - buziulki :-)

hej Dziewczynki :-D
Ale miłe słowa.....jak uroczo... Mela, Isabela, Kokoszka, Patusia bardzo bardzo Wam dziękuję...:-):-):-) Cieszę, się, że mogę Wam się pokazać w takim świetle....i pochwalić się umiejętnościami mojego kochanego Męża :-D
Tikanis Tobie też bardzo dziękuję, a mój Mąż robi zdjęcia profesjonalne, ale na własne potrzeby i z zamiłowania....to taki jego konik...;-)

szkoda że mój takiego "konika" nie ma

reklama
29 tydzien, czyli dzisiaj i oczywiscie moj wszedobylski zwierz:-)

Załączniki

• DSC01396.jpg
    DSC01396.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 70
  • DSC01399.jpg
    DSC01399.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 72
Do góry