reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Okruszku piekne zdjecie normalnie profesjonalne:-)
Izabela faktycznie niziutko masz brzusio:-)-to pewnie na dziewczynke prawda-Kokoszko :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Okruszku brawo dla meza ma talent:-Dzeby robic takie ladne fotografie i wiadomo ze modele tez ladni...slodki brzusio:-DI widzisz twoj brzuszek jest okraglutki a brzuszek isabeli jest nisko i nie tak okragly:tak:Po tym widze ze ty bedziesz miec chlopaczka...to sie widzi ..hehe:-p

Isabela twoj brzuszek jest tak nisko jak moj od razu widac ze bedziesz miec dziewczynke:tak:slodki...8kg to nic ja mam 11:szok::rofl2:
Ja mam podobny do isabeli brzuś... choć i trochę z okruszka też jest... I bądź tu człowieku mądry... ale w zasadzie mam nisko i bardziej rozlany na boki, nie taka piłeczka jak u niejednaj z Was... czyli na dziewczynkę? Bo już zgupiałam :confused:

Patusia od tak nisko usadzonego brzuszka boli krzyz...nie wiem jak Isabela ale ja mam ten problem:baffled:Mala jest bardzo nisko i dlatego:tak:a twoj brzusio Patusiu jak wyglada????gdzie fotka nowa:confused::-D

Nina to normalne nie martw sie niczym, moja mama na pocztaku jak zobaczyla moj brzusio ze jest tak nisko powiedziala rzeczywiscie jak z toba bylam w ciazy tez taki mialam...generalnie wszedzie gdzie wejde do sklepu czy gdzie od razu "dziewczynka bedzie:confused:"

Imagination ty masz okragly brzuszek nie taka pilke jak okruszek ale rosnie on od gory do dolu i pepek masz wyzej...dlatego mowie Ci ze masz brzuszek na chlopaczka...bo nie jest on nisko..jak np. Isabeli :-DNie martw sie na nastepnym usg malenstwo sie ukaze:rofl2:bede nalezec do 10% populacji i stawiam na chlopca :sorry2:Tomek, Tomek..! hehehe...

Imagination ty masz okragly brzuszek nie taka pilke jak okruszek ale rosnie on od gory do dolu i pepek masz wyzej...dlatego mowie Ci ze masz brzuszek na chlopaczka...bo nie jest on nisko..jak np. Isabeli :-DNie martw sie na nastepnym usg malenstwo sie ukaze:rofl2:bede nalezec do 10% populacji i stawiam na chlopca :sorry2:Tomek, Tomek..! hehehe...
No, może masz rację... Idealnie jak u Isabeli to nie jest. Wg mnie rośnie od dołu, ale to też ciężko powiedzieć ;-) Oj tam, wszystkiego dowiem się w swoim czasie :-)

I mnie też nawala kręgosłup codziennie... raz słabo, a raz tak, że ledwo oddycham... Możliwe, ze Małe nawala... Od kilku dni jednak czuję jak bije mnie w pęcherz (w piątek najbardziej to czułam). Dzisiaj jak narazie jest wyjatkowy spokoj, raz na jakiś czas jedno szturchnięcie i spokoj na jakąś godzine, dwie:baffled: Ale już odróżniam Dzieciaczka od jelit :-)

Ostatnia edycja:
hej Dziewczynki :-D
Ale miłe słowa.....jak uroczo... Mela, Isabela, Kokoszka, Patusia bardzo bardzo Wam dziękuję...:-):-):-) Cieszę, się, że mogę Wam się pokazać w takim świetle....i pochwalić się umiejętnościami mojego kochanego Męża :-D
Tikanis Tobie też bardzo dziękuję, a mój Mąż robi zdjęcia profesjonalne, ale na własne potrzeby i z zamiłowania....to taki jego konik...;-)

to ja wklejam mój brzusio 24 tydzień wg. suwaczka hahha, ale wg lekarza to jest 25 tydzień :)

kokoszka a mój brzusio wygląda na dziewczynkę ??

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    85,6 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry